Konzultace online • 1 500 Kč

Osobní konzultace • 1 500 Kč

bankovním převodem /předem/ na bankovní účet Monety *********/**** (do poznámky napište vaše jméno a datum konzultace)
nebo
hotově na místě

Platba za konzultaci je přeposlaná přímo specialistovi. Specialista sám určuje způsob rušení návštěv a vracení peněz pacientům.

V případě problémů s platbami kontaktujte specialistu.

Nezapomeňte, že ZnamyLekar.cz neúčtuje žádné dodatečné poplatky za objednání návštěvy a nezpracovává platby jménem specialisty.

* Některé informace se nezobrazují kvůli ochraně osobních údajů. Uvidíte je po objednání konzultaci.

Nejpozději 30 minut před návštěvou obdržíte SMS a e-mail s odkazem na zahájení online konzultace. Připojení bude možné pomocí prohlížeče v telefonu nebo na počítači.

Připravte se 10 minut před konzultací. Ujistěte se, že je váš telefon nebo počítač nabitý. Pro video konzultaci zkontrolujte připojení k internetu a nastavení mikrofonu a kamery. Můžete také připravit svou lékařskou dokumentaci (např. výsledky vyšetření).

Jánská 10, Brno-sever, Brno

Nespolupracujeme se zdravotními pojišťovnami, Hotovost, Bankovní převod

Nejčastěji hledané služby

Individuální psychoterapie (50 minut)

Konzultace online

Od 2 500 Kč

Od 1 500 Kč

NON-STOP PSYCHOLOGICKÉ PORADENSTVÍ /Czech/English/ A DALŠÍ SLUŽBY VIZ WEB
Osobně a i on-line
* Až budete na adrese Jánská 10 Brno, prosím zazvoňte na zvonek nebo zavolejte na mobil 736 679 000 (pokud by nefungoval zvonek). Není nutné přicházet s delším časovým předstihem než cca 5 minut, v budově není čekárna.
* Kromě konzultací přes den, nabízím i večerní a víkendové termíny, vč. všech svátků. Pokud si přejete přidat jakýkoliv termín, stačí mi napsat email. Víkendy i svátky bez příplatků. Služba je nonstop. Časy od 22:00 do 5:00 - příplatek (cena určena vždy po domluvě).
* Jestliže jsou termíny obsazeny nebo vám nevyhovují (datum, čas), napište mi a já vytvořím speciální termín přímo pro vás.
* Kolegyně (viz níže) snížená cena.
* Upozornění: věnujte prosím zvýšenou pozornost přihlašování, výběru typu konzultace a platbám - online konzultace v pátky neprobíhají na ulici Jánská (v jiné dny si můžete zvolit osobně či online) a platba musí proběhnout v momentě přihlášení (v opačném případě do 24h zrušeno) předem na účet Moneta: 241856520/0600 (přes portál Známý lékař či WhatsApp, atd.). Osobní konzultace probíhají vždy na ulici Jánská 10 Brno nebo dle výběru klienta (např. doma). Pokud si přejete platit hotově, mějte prosím nachystanou přesnou částku. Platba převodem zásadně před konzultací. Lze platit na místě QR kódem. Děkuji a budu se na vás těšit
Nabídka: Psychologické poradenství pro / Psychology consultation for:
6. výběr zaměstnanců
7. terénní práce psychologa tzn. u klienta doma či jinde, dle domluvy
8. široká škála potíží, žádné téma není tabu
9. krátká konzultace 20 minut (vhodné u online) za 850 Kč
10. konzultace lze různé kombinovat (například 50+50 minut, 50+20 minut)
11. skupinové sezení (max. počet 8 osob) na různá témata (psychika, psychologický proces hubnutí, atd. dle požadavků klientů)
11. slevy - na vyžádání dle soc. situace
12. VÝHODNÁ NABÍDKA: cena 790 kč/50min. se týká pouze mých kolegyň: a) Martina Jasná: osobní sezení Brno Jánská 10 - terapie a koučování, včetně párového, b) Eva Krejčová - on-line - Food terapie (hubnutí a výživa) včetně koučování

Eva Wagnerová nabízí: psychologické poradenství 1500 kč (párové 2500 kč)
Jedná se o činnost zaměřenou na překonání psychologických problémů jedince a rozvoj jeho osobnosti. Pomoc dospělým, dětem a mládeži s poruchami chování, zdravotně postiženým, při volbě povolání, dále pak poradenství manželské, sportovní a jiné, včetně koučování a dalších služeb uvedených na mém webu.
Veškeré obchodní podmínky na webu.
We also accepted English speaking people.

Umístění: Psychika-poradenství Individuální psychoterapie (50 minut)

Úžasný empatický přístup a skvělá technika. Cítila jsem se bezpečně a mohla jsem se otevřít. Již na prvním sezení jsem si uvědomila jak řešit svůj problém a s pomocí paní Wagnerové si naplánovala postup. Není to má první zkušenost s terapií ale je rozhodně nejlepší! Kancelář je maximálně komfortní a čistá.

E
Umístění: Online consultations Konzultace online

Citlivý přístup a profesionalita a odbornost je obdivuhodná. Děkuji a doporučuji

Umístění: jiné místo Jiný

Paní doktorka Wagnerová je velmi příjemná a hlavně empaticka, což považuji za velice důležité. Těším se na další návštěvu.

Umístění: Psychika-poradenství Individuální psychoterapie (50 minut)

Skvělý přístup, snaha pomoci, dokáže vyslechnout a dobře poradit.

děkuji Vám

Umístění: Online consultations Konzultace online

Sympatická, na úvodní konzultaci velice vnímavá. Snaha pomoci.

PhDr. Eva Wagnerová

Děkuji moc, krásné slunné dny

T
Umístění: Psychika-poradenství psychologické konzultace

Zatím první schůzka. Další už je naplánovaná. Příjemná komunikace.

Držte se

Umístění: Psychika-poradenství Individuální psychoterapie (50 minut)

Velmi příjemná zkušenost, člověk se cítí lépe i po jednom sezení.

Umístění: Psychika-poradenství Individuální psychoterapie (50 minut)

Zatím teprve druhé sezení, ale návštěvy u paní Wagnerové mne nabíjí optimismem a pozitivitou. Za mne rozhodně doporučuji

Umístění: Psychika-poradenství partnerská psychoterapie

Děkujeme za Vaši pomoc :) bylo to skvělé nastartování dlouhodobé spolupráce.

N
Umístění: Psychika-poradenství Individuální psychoterapie (50 minut)

Paní psycholožka byla velice hodná, nikdy jsem u psychologa nebyla a měla jsem z toho vždy strach. První sezení a citím se líp více myslím nad vším co jsme si řekli a to jsem nevěřila že by to mohlo pomoct:) moc děkuju a ráda se sem určitě vrátím