Lucas Varity, s.r.o.
Emilie Floriánové 12, Jablonec nad Nisou

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Š
Umístění: Lucas Varity, s.r.o. Jiný

Paní doktorka i sestřička mají skvělé jednání ochotny přístup.
Vše vysvětlí.

Paní doktorka má čas...
Katastrofa !Čekat na recept týden?
Čekat na paní Vrchovskou která má přijít za pacientem domu po propuštění z nemocnice je zbytečné.
A v ordinaci ?Paní doktorka nestíhá...

N
Umístění: jiné místo Jiný

Velmi ochotna a pecliva doktorka. Vzdy se snazi vyjit vstric, co nejlepe pomoci a vse vysvetli. Urcite clovek na spravnem miste.

Umístění: Lucas Varity, s.r.o. Jiný

Velmi vnímavá, strašně hodná je to prostě doktorka na svém místě kéž by bylo tolik lékařů jako je ona

Jsem zaměstnancem u firmy,kde skvělá paní doktorka ordinuje.Chodím k ní pouze na preventivní prohlídky,ale nemůžu si jí vynachválit .Je lidská člověka proklepe od A až do Z.Snaží se nic nepodcenit i maličkosti nad kterými bych mávl rukou.Je profesionálka každým coulem. Roman Š.

Velmi pečlivá, věnuje každému maximální pozornost a pomoc.Proto se u ní čeká delší dobu, ale je to ku prospěchu pacienta.

R

Vynikající lékařka, milá, ochotná a vše řeší správně. Ještě se mi nestalo, že by něco podcenila, vždy na 100% odhadne stav a nasadí léčbu. Kéž by bylo takových doktorů více. A to čekání v ordinaci někdy není na škodu, u dobrého lékaře si člověk rád počká. Podle mě je to také nejlepší lékařka jakou jsem zažil.

náhodou jsem narazila na názory na paní doktorku Evu Vrchovskou. Já osobně s ní mám velmi dobré zkušenosti a musím říct, že lepší lékařku jsem dosud nepoznala. Je velmi pečlivá, zajímá se o pacienta globálně a rozhodně nezanedbala žádná hlediska vyšetření. V životě se mi předtím nestalo, že by mě lékař tak pečlivě a poctivě prohlédl a zjišťoval všechny okolnosti mých problémů. Nejsem člověk, který by často byl nemocný, ale kdykoliv jsem u ní byla, měla jsem vždy dobrý pocit a proto jsem k ní registrovala i svou rodinu a jsem nadmíru spokojená.
Myslím si, že až příliš velkou část svého mimopracovního času věnuje svým pacientům. Z ní by si ostatní lékaři mohli brát příklad!
Takže chválím a přeju paní doktorce, ať se jí i nadále daří a ať nebere na zřetel urážející neoprávněnou kritiku.

Je velmi ochotná,pečlivá,vlídná a snaží se pacientům pomoci.

Jsem vděčná, že jsem našla paní Evu Vrchovskou. Nemohla bych tento příspěvěk napsat k jinému lékaři, než právě jí.
Její péče, ochota a porozumění si nezaslouží záporné názory. Budu raději čekat hodinu v čekárně, než jít k lékaři, který mě odbude způsobem dobrý den, dejte mi 30kč a nashledanou. Nezažila jsem u žádneho lékaře takovou péči o své pacienty. Měli bychom být vděčný za tak vztřícný přístup. Ona je totiž také jenom člověk, ale s tím rozdílem, že tráví více času s námi, než se svojí rodinou. Ponižující není čekání, ale pouhá lidská sebelítost a sobeckost!
Jsem šťastná, že při každém problému je mi na blízku. Za vše děkuji, Péťa D.