Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Naše paní doktorka ,se o nás dobře stará, i přesto ,že už má svůj krásný důchodový věk. Dík
Ta nejlepší doktorka, kterou znám. Své práci se věnuje na 100%, je velmi důsledná a pečlivá. Jen velmi hloupý člověk může o tak šikovné doktorce napsat - Pozná s jistotou leda tak chřipku. Takový to komentář se mi jeví jen jako komentář od opravdu ubohého člověka!!!! No, ale i tací jsou mezi námi a my včele s naší šikovnou paní doktorkou se nad tím jen povzneseme a usmějeme. O občany města Plesná se stará dle jejich potřeby(t.j. o víkendu, v noci) velmi svědomitě a vždy s ochotou. Patří jí jen a jen obrovský DÍK za její velmi dobře odvedenou práci.
Velmi dobrá lékařka.Svědomitá.
Vcelku dobrá rodinná lékařka
Velmi dobrá lékařka,svědomitá a pečlivá.Někdy se zkuste zamyslet nad touto prací,jak je složitá a náročná a leda blbec může napsat špatné hodnocení,ale i takoví jsou a bohužel i s těmi musíme spolužít.Za hodnocení............pozná leda tak chřipku,je mi víc než trapně a tato zlatá osůbka,si to rozhodně nezaslouží.Je to vynikající lékařka,která se o nás stará skvěle.Chvále její práci.
Jana
Perfektní!!!!! Takových je málo, kdyby byl každý jako naše paní doktorka, tak sedí lidi jen u doktora!!!