linny86
Osobně si nemohu absolutně stěžovat.Lékařka vyslechne pacienta, zohlední všechny faktory. Léčba probíhá svědomitě. Komu se nelíbí čekání, nechť si uvědomí, že pokud jsou lidé schopní se objednat, čekací doba není tak dlouhá a akutní pacienti se berou jako všude jinde přednostně. Sama za sebe mohu jedině poděkovat. ;)
Pro mě je paní doktorka Vraštilová zlatý člověk. Kdykoliv Jsem ji potřebovala a zavolala i na silvestra k tatínkovi nikdy mi neřekla ne vždy přijela, dokonce i k mamželově mamince která nebyla její pacientka. Názor lidí kteří ji osočují se mi vůbec nezdá slušný až Vám bude opravdu špatně a budete její pomoc potřebovat tak poznáte jaká je.
lep.martin
dobry den k pani doktorce vrastilove chodim,a nemuzu si stezovat,vzdy mi ochotne pomohla,je pravda ze na radu to trochu trva ale toje asi vsude,vsude se ceka.takze jsem s pani doktorkou vrastilovou naprosto spokojen.
Jana
Čekací doby u paní "doktorky" jsou otřesné. I když jste objednaní na určitou dobu, čekáte třeba i hodinu, než se na vás dostane. Jeden pacient je v ordinaci i 45 minut, ale nikdo si nedělá iluze o tom, že by takovou dobu zabralo vyšetření pacienta. To se spíš "vyšetřují" rodinné a sousedské poměry. Nemluvě o tom, když se odvážíte jít tam bez objednání, to jsou i 3 hodiny... "Doktorku" i sestru zajímají více drby než pacienti!!! Jdete-li do nemocnice na operaci, předoperační vyšetření ani EKG už od ní ani nechtějí, raději si ho udělají sami v nemocnici (ona to prý to neumí). Případ z nedávné doby: Muž ve věku přes 70 let si stěžoval na brnění ruky a bolest na prsou - paní "doktorka" ho hnala s receptem do lékárny pro injekce na bolest a zpátky do ordinace v prvním patře (asi 40 schodů). S odpovědí, že jeho problémy se vážou na jeho onemocnění mu dala injekci a poslala ho domů bez jakéhokoliv vyšetření. Navečer mu syn musel zavolat RZS a odvezli ho do nemocnice se třetím infarktem. Máte-li donést propouštěcí zprávu z nemocnice s tím, že jste i nadále v ošetřování jejich lékařů, MUSÍ vám aspoň změřit tlak, aby NÁHODOU nepřišla o 30 korun. Dokonce jsem byla svědkem toho, když si jeden (dnes už bývalý) pacient přišel vyzvednout svoji zdravotní dokumentaci s tím, že k paní "doktorce" ztratil důvěru a přestupuje jinam. Plno lidí má nevýhodu v nedostupnosti jiných lékařů, tak nadále zůstávají v "péči" paní "doktorky" Vraštilové. To NAŠTĚSTÍ není můj případ a zatím jsem s ní neměla co do činění, jen jako doprovod jiných. Mám vynikající paní doktorku v Roudnici nad Labem (MUDr. Tylová) a ráda si za ní těch cca 25 km dojedu. Vlastně v Úštěku nemám lékaře ani jednoho!
spokojena pacientka
velmi mi pomohla jsem moc spokojenaPS:není člověk ten aby se zavdečil lidem všem
Dita Voláková
Dobrý den,já s paní doktorkou nemám problém.Jsem s ní spokojená.A ty negativa co tu píší ještě asi nenarazily na pořádného doktora.
Kateřina
K paní doktorce chodím uz víc jak 20 let. Léčí celou mou rodinu a nikdy jsem s ní neměla žádný konflikt. Velice si ji vážím.
Jitka Voláková
Paní doktorka Eva Vraštilová mi vždy pomohla, má citlivý přístup k pacientům, nesouhlasím s negativními názory jiných. Velice lituji, že už k ní nemohu chodit z důvodu přestěhování.
pacient
Jsem s ní naprosto spokojen a neměnil bych ji za jiného lékaře.