Kapitán Morgan
U paní doktorky Vlkové jsem registrován již alespoň 10 let a mohu vřele doporučit.
Vždy jsem dostal odbornou radu a pomoc
mkraemerova
Výborná lékařka, obětavá, odborně zdatná, poskytuje široké spektrum specializací, má vynikající sestru.
Iveta Švorčíková
Velmi pečlivá a výborná lékařka.Takových lékařů více...:)
Husák
Je skutečnou profesionálkou
Evžen
Skvělí doktoři se neopuštějí, je jich totiž málo.
Jaroslav Bárta.
Skvělá paní doktorka, ke které chodí ráda celá naše rodina....
Jarda Bárta
Paní doktorka Evička je pro nás jako další člen naší rodiny, protože se o nás stará už řadu let. Mám k ní plnou důvěru za její neobyčejně vstřícný, ale současně profesionální přístup. Neměnil bych.
Velmi dobrá, ochotná a starostlivá. Ráda se vším poradí. Sestřička je nejmilejší ze všech sester, co jsem kdy potkala.
nnnn
Svědomitá a spolehlivá.
Odpovědi
10 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý deň
Mám 23 a vyhadzujú sa mi červené flaky po celom tele..Niekedy je to horšie a niekedy slabšie..Neviem si dať stým radi..A to nehovorím o tom že si dám 2 alebo 3 pohárky vína a vypadám ako Hell boy ????
Za odpoveď vopred ďakujem
Prosím o doplnění, zda jste obezni, jaký mate pohyb a kolik gramu cukru denně sníte. Vyšší příjem cukru muže přispívat k zánětlivým projevům. Určitě si nechte zkontrolovat metabolismus tuku a cukru. V ostatním souhlasím s kolegy. Vlkova
chtěl bych se zeptat, kdyby měl člověk krev v moči, jestli by se na to přišlo v běžně prováděných testech moči.
Děkuji.
Vždy při preventivních prohlídkách ve 2 letech intervalech se vyšetřuje moč chemicky. Takže i kdyby jste neměl žádné obtíže, muže vám lékař zjistit krev, bílkoviny, aceton, cukr v moci a doplníte další nutná vyšetření. Stejně se vyšetřuje moc i při závodních prohlídkách. To jen k doplnění.
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze