K této paní doktorce chodím již víc jak 25 let a nemohu si jí vynachválit.Vždy byla velice milá,ohleduplná a šikovnáNikdy mně u ní žádný zákrok nebolel včetně trhání zubu moudrosti.Jen se klepu,aby se nerozhodla odejít do důchodu,když dost let přesluhuje.
Veronika Secká
Dnes jsme navštívily s mou 4 letou dcerou paní doktorku dcera seděla pusu držela otevřenou ale plakala do paní doktorky vjel vsket a vyhodila dceru z křesla že taklhe teny ne že tady brečet nebu a podobně proto pozor paní doktorka je už stará a nemá asi náladu na děti.Může být ráda že manžel tam nebyl s námi.
Blanka F.
Paní doktorka Svobodová je milá a vštřícná. Navštěvuje ji celá naše rodina i malé děti, ke kterým má velice kladný přístup. Jsme s paní doktorkou moc spokojeni.Nesmím zapomenout i na sestřičku, kterou hodnotím také velmi dobře.
Blanka
Je opravdu milá, celá naše rodina jí má ráda.
Iva
Navštěvuji paní doktorku s celou rodinou už spoustu let. Vybavení ordinace je sice skromné a paní dr. nerada dává bílé plomby, ale její přístup, ochota a hlavně zkušenosti jsou k nezaplacení. Pracuje rychle a precizně, v akutních případech je velmi, velmi vstřícná, vždy se snaží maximálně pomoci, s dětmi to taky výborně umí. Pokaždé se snaží, aby pacient co nejméně platil, aby ošetření bylo rychlé a co nejméně bolestivé. Nesmím zapomenout ani na velmi milou a ochotnou sestřičku.
Číhová
Mám s paní doktorkou Ty nejlepší zkušenosti navštěvujují už přes 10let
Lucie Briglová
Musím pochválit paní doktorku za chlácholení při vrtání zubů.A za uklidnujjící atmosféruj.To jsem u zubaře dříve nezažila.Ještě že jsem se vtěsnala do databáze stálých pacientů a doufám ,že dluho nebudu muset měnit:)
Kamil Mamil
Velice prijemne vystupovani, a to i pres to, ze mi klecela na stehnech a rvala stolicku nejakym hodne brutalnim mucidlem :-))
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Ústí nad Labem
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Ústí nad Labem
Zubaři s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Ústí nad Labem