J.T.
Sestřička milá, pokud máte z něčeho strach, dokáže podpořit. Paní doktorka je taková "svá", ale vždy mi pomohla a vyhověla, pokud jsem chtěla ještě nějaké doplňující vyšetření. Nemůžu si stěžovat. Čekací doba je sice delší, ale to asi svědčí o tom, že se svým pacientům věnuje a má jich opravdu hodně. Mně osobně vždy vše dopodrobna vysvětlí.
KD
Ráno poslala manžela domov s horúčkami 38,4 , bez vyšetrenia.. Večer ho hospitalizovali s podozrením na zápal mozgových blán. Neodporúčam!
Petra Šormová
Díky přestěhování jsem musela hledat nového praktického lékaře. Jsme nesmírně šťastná, že zrovna jako první jsem vyzkoušela paní doktorku, protože jsem si jistá, že u ní již zůstanu. Moc se mi líbí její celkový přístup, zájem o člověka a i dána možnost jiná než je polykání prášků. Nenarazila jsem u ní na absolutně žádný problém. A neskonale ráda mám i její smysl pro humor. Já bych paní doktorku určitě doporučila všem (já ji rozhodně měnit nehodlám, ba naopak), ale chápu, že 100lidí, 100 chutí a nemusí svým přístupem vyhovovat každému.Přeci jen někdo radši zapíjí prášky a maskuje bolest než aby ji řešil.
Přecházím k jinému obvodnímu lékaři. Čtyři návštěvy u paní doktorky mi opravdu stačily. Pokaždé přede mnou jedla, chvilku mluvila a zase jedla, opravdu pokaždé, co jsem se dostala na řadu (a to po opravdu velmi dlouhé době). Ke všemu jsem vždycky měla pocit, že diagnózu si musím stanovit sama a ještě byla uražená a arogantní, když jsem po přetrvávajících potížích a dobrané dávce antibiotik zažádala o doporučení ke specialistovi. Pacienta přehlíží, necítila jsem se tam vůbec dobře. Sestřička je příjemná a vstřícná.
Doporučuji, kdyby byli všichni tací, bylo by méně nemocných.
Konečně "Obvoďák", který se na mě aspoň podívá, prohlédne, poradí a dle potřeby pošle ke specialistovi. k doktorům moc nechodím a předešlý se na mě 8 let nepodíval, jen dle mých popisů problému léčil. a neschopenku opravdu nepotřebuji, ale co nejrychleji vyléčit a proto mi současný praktik plně vyhovuje. a že má plnou čekárnu též o něčem svědčí. K nescopnému přece nikdo nechodí...
Byla jsem krátce zaregistrována u paní doktorky. Díky stěhování jsem praktického lékaře musela změnit a jsem ráda. Paní doktorka byla celkem milá, ale její dotazy co s tím, pokud jsem měla nějaký zdrvotní problém, jaké léky si žádám a s dotazem, co mi vlastně je (nejlépe dotaz přímé diagnozy) mě vždy dostaly. Nyní mam praktika, kterého si velmi vážím a jsem s jeho péčí opravdu spokojena. Diagnozu si stanoví sám... Hezký den.
vždy ochotná a vstícná k diskuzi o daném problému, maximální spokojenost
Pro mě tedy "velmi dobrý", doporučovat nebudu, každému sedí něco jiného. Čekárna sice opravdu většinou plná (ráno je to logické, když jsou odběry krve a pokud by bylo prázdno během dne, asi by to o něčem svědčilo..a nemyslím, že o tom, že stihne v pohodě všechny odbavit), paní doktorka u ordinování skutečně jí, telefonuje, ale přisuzuji to tomu, že nemá žádnou přestávku. Raději snesu jezení jogurtu, když se ptá, co mi schází než čekat v čekárně, když bych věděla, že u sebe žádného pacienta nemá a bere si hoďku na oběd. S tím jsem se asi nesetkala, že by u sebe nikoho neměla. Ano, ptá se, "co s tím", protože očekává, že vím, zda chci napsat léky nebo je nepotřebuji. Nač ordinovat léky, které by nebyly nutné, s tím souhlasím. Vždy mi ale udělala odběry, i na speciální vyšetření mě poslala a sledovala, kdy ATB nasadit a kdy ne.