Náměstí Přemysla Otakara II. 8/5, České Budějovice
Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíCeník
Lucie
Paní doktorka je moc milá a má veliké pochopení. Zároveň nutí člověka, aby se stále jen nepasoval do role oběti, která nemá moc nad svým životem, ale aby vzal moc do svých rukou a pomocí ní měnil své naučené vzorce myšlení, chování a tím i svou budoucnost. Její přístup člověka skutečně někam posouvá... Paní doktorka je skvělá a jsem moc vděčná, že jsem našla právě jí.
marta.sonnb
Paní psycholožka mně s dcerou pomohla během několika sezení. Narozdíl od jiných psychologů pracujících na pojišťovnu na ní byl vidět zájem o to pomoci nám. Doklad o zaplacení vypsala vždy bez ptaní. Podle mého názoru je to velice erudovaná psycholožka. Kéž by takových bylo víc.
Pavel Š.
Nedoporučuji:
Do doby než jsem po ní vyžadoval doklady o zaplacení terapií vše fungovalo. Poté jednostranně ukončila terapie a odmítla vystavit lékařskou zprávu (placenou). Na její postup jsem zasílal stížnost na EK AKP ČR.
Odpovědi
1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den,chtěla bych vás poprosit o radu,mám syna 15 let,má atopický ekzém,již ho má 6 let,velmi ho to trápí a nemá se ani trošku rád,připadá si kvůli tomu škaredý,dříve mu vadil atopický ekzém,ale nyní mu vadí kvůli tomu i celkový vzhled,je hodně přecitlivělý a vše si hodně bere např:že mu nejde matematika,ale zase mu jde perfektně angličtina,říkám mu že mu nemůže jít všechno,ale řeším to že dochází na doučování k lektorce,celou dobu se mu snažím já i jeho dvě sestry dodávat sebevědomí,ale nepomáhá to,jsem rozhodnutá domluvit termín u psychologa,aby docházel třeba pravidelně,ale chtěla bych se zeptat,myslíte si že by mu to mohlo pomoci?tolik bych si přála aby měl sebevědomí a měl se rád a byl šťastný a netrápil se.Moc děkuji za odpověď.Veronika
Dobrý den, paní Veroniko,
nedostatek sebevědomí souvisí s nedostatkem sebelásky. A na tom se dá pracovat. Pokud je klient pro terapii motivovaný, efekt se po určité době dostaví. Váš syn je věkem v období, kdy vnímání tělesného rámce je v popředí a často dospívající nevidí jiné své přednosti. Cílem terapie je pak najít svou vlastní hodnotu.
Klidné dny Vám přeje dr. Šonková
Deprese v Českých Budějovicích