Sam. ordinace PL - pro děti a dorost
Rýdlova 339, Říčany

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

R
Umístění: Sam. ordinace PL - pro děti a dorost

S paní doktorkou jsme velmi spokojeni, jak s jejím přístupem, tak i léčbou. Chodí k ní obě mé děti, a pokaždé je ochotná poradit i po telefonu. Chvalím i příjemné prostředí ordinace a čekárny.

K pani doktorcenjsem chodila 2 roky se synem.
Jednak se strida se svou matkou a clovek nikdy nevi, kdo tam bude. Matka mi jednou skoro naockovala dite podruhe stejnou dávkou hexy, kdybych nezasahla. Nepodporuje kojeni, v roce se divila, ze kojim a radila zasadne omezit, striktne chce dodržovat ockovaci scenare a pri jakekoliv namitce se chova velmi negativne. Synovi nasilne pretahla pindika a kdyz zacal kricet vytkla mi, ze to urcite nedela a jala se mu ho pretahovat znova!!!! Dite jsem ji musela sebrat ze stolu.
Jediny problém co mel syn uz od porodnice s okem stejne vyresila az specialista, jelikoz ona to neresila.
Uznavam, ze pani doktorka je mila, pokud hrajete jeji hru a delate vse, jak chce ona. Pokud mate vlaatni nazor, je to problem.

naprosto musím souhlasit s názorem paní Evy. paní doktorka je sice příjemná, ale větší zájem má o hovory s rodiči než, aby se věnovala přesnému vyšetření dítěte. Dcera u ní byla registrována do 3,5let a paní doktorka u ní nepoznala tři zápaly plic a navíc mě přesvědčovala, že má pouze kašel z nachlazení a nic to není. Nakonec jsem doktora změnila. Ale i tak dcera bohužel skončila v nemocnici a do konce života bude mít nález na plíci :-( Paní doktorka je dobrá do doby než dítě opravdu onemocní. Absolutně nedoporučuji!!!

Velmi seriózní a vstřícná paní doktorka. Vždy je velmi ochotná a o své pacienty se stará nad rámec svých lékařských povinností. Její odbornost a dlouholetá praxe z ní činí jednu z nejlepších doktorek, se kterou jsem se kdy setkala. To dokládá i to, že paní doktorka má plno, takže pokud budete mít šanci se k ní dostat, mohu jen doporučit. Paní doktorka vždy odhalila nemoci, které jiní doktoři přehlédli.

Byli jsme u paní doktorky, když zastupovala naší lékařku v době dovolené. Syn měl neštovice a v čekárně není oddělená místnost pro děti s infekční chorobou. Paní doktorka mi po telefonu řekla, ať normálně přijdu v době, kdy jsou ordinační hodiny pro nemocné. Manžel se synem čekal v autě, já nás šla ohlásit sestřičce. Ta mi řekla, ať normálně čekáme v čekárně mezi ostatními dětmi. Po mé námitce, že není v pořádku být mezi dětmi z důvodu přenosu nemoci mi bylo sděleno, že máme vyčkat normální pořadí v autě (podotýkám, že jsme byli upozorněni, že to bude trvat přibližně hodinu a půl!!!). Mohu říct, že po této zkušenosti, by násd tam již nikdy nikdo nedostal. Chápu, že prostory na separaci nemají, ale v běžné praxi se domlouvá příchod v předem stanovené hodině, což zde nikdo asi ani nezná. S takovým přístupem jsem se dlouho nesetkala a tuto ordinaci rozhodně nedoporučuji.

E

Paní doktorka je velmi příjemná, má pěknou ordinaci a velmi dobře se tam parkuje. U dítěte ale vůbec nesleduje fyziomotorický vývoj - zda zvedá hlavičku a jak, pozici na bříšku, zda nepreferuje některou stranu... U narozeného miminka jsem nedostala žádné instrukce, jak ho správně nosit, popř. zda s ním nějak cvičit. Prohlídky byly pouze o zvážení, změření a poslechu dítěte. Nakonec jsem našla jiného pediatra, nechci, aby bylo něco zanedbáno.

Taky jsem moc spokojená, léči obě naše děti a taky další děti z našeho paneláku a jen pochvalují. A to, co tady někdo popisoval jako kritiku -že se občas mísí děti nemocné s těmi co jdou jen na očkování -za to přeci paní doktorka nemůže. Ačkoli mají stanovené hodiny pro nemocné a ostatní případy, určitě to vždy nejde dodržet. Já sama dvakrát přišla s nemocnou dcerou když byl čas vyhrazený pro očkování. Okolnosti mě donutily, dceři bylo špatně, ranní hodiny pro nemocné prospala, měla horečky -tak snad by mě doktorka neposlala pryč jen proto, že zrovna na to není vyhrazená doba a jiným maminkám se to nelíbí! Priorita je vždy dítě nemocné.

K paní doktorce chodí obě mé děti a vždycky jsme byli spokojeni s jejím přístupem i s léčbou. Zbytečně nedramatizuje, nepředepisuje nadměrné množství léků, ochotně porad po teleonu, má hezký přístup k dětem, umí vše dobře vysvětlit. Líbí se mi prostředí čekárny i ordinace. Mohu paní doktorku i sestřičku jen a jen doporučit!

Velmi příjemný přístup k dětem, dlouho se nečeká.

Paní doktorka, ale i sestřička jsou neuvěřitelně milé a zároveň profesionální,dcera se k nim nikdy nebojí. S lepší jsem se zatím nesetkala. Mohu vřele doporučit...