Kamila Brzobohata
Pani doktorku jsem nasla pred nekolika lety, kdy nechtel nikdo jiny synovi opravit mlecne zuby ve velmi nizkem veku, ktere mu vyrostly castecne bez skloviny. Ona ANO. Je prisnejsi na starostlivost o zuby, coz je SPRAVNE. Je velmi vstricna, pristup k detem mily... Lepsi stomatolozku bych tezko hledala. Za me spicka ve svem oboru.
V.K.
Paní doktorka je naprosto skvělá. Chodila jsem k ní ve svém dětství a nyní i se svými dětmi. V mém dětství byla více přísnější, ale mé děti se na návštěvu vždy těší a to má syn za sebou několik vrtání a trhání. Vše vysvětlí dopředu. Je ochotná, chápavá.
Marcela
K paní doktorce jsem chodila celé dětství a musím říct, že v posledních letech se její přístup výrazně zlepšil. Když měla paní doktorka ordinaci ještě v Praze na Budějovické, strávili jste v čekárně pravidělně přes hodinu, paní doktorka byla nepříjemná a jednou mi dokonce řekla, že už potřebuje jít domů a na vrtání at' si přijdu jindy (přestože jsem byla objednaná). Nevím, co se stalo, ale ted' už je paní doktorka celkem milá, v čekárně se vůbec nečeká, není si na co stěžovat.
Lucie Hellerová
Doktorka dceři neošetřila kazy, při další kontrole už byly prý natolik veliké že chtěla dceru ošetřit pouze v narkóze (samozřejmě placené). Okamžitě jsme přešly k jinému lékaři, kde dcerce bez problémů postupně kazy ošetřili (bez jediné slzičky a narkózy). Lékařku která zuby neléčí nebo je umí opravit pouze v narkóze tedy rozhodně nepotřebuji. Za mně NE!!!
Lukáš
Paní doktorka je absolutně nejlepší stomatolog, kterého jsem kdy navštívil, velmi ochotná, profesionální a zároveň příjemná. Všem mohu vřele doporučit :)
D. Thorovská, Praha
Naprosto dokonalá lékařka ve všech směrech. Kéž by bylo takových lékařů více. Nemá ordinaci již na Antala Staška, ale rádi za ní dojíždíme do nového působiště. Opravdu vřele doporučuji!!!
Chodil jsem k této lékařce od 5ti let a vždy jsem byl spokojen. Skvele jednani, profesionalni přístup. Bohužel je jen dětská lékařka.
Profesionální, pečlivá, s rozumným přístupem akceptujícím i názor pacienta či rodičů pacienta. Mohu vřele doporučit.
Juříčková
Mam dceru(9let)a syna (2,5roky) chodime k pani doktorce uz 5 let,Jsem absolutne spokojena po vsech strankach.Obdivuju jeji trpelivost jak k detem tak k rodicum. velky stesti ze mame tak skvelou zubarku.Opravdu muzu jen doporucit!!!!!!
Daniel Helcl
Paní doktorka je naprosto skvělá (po odborné i lidksé stránce). Vřele doporučuji
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze