Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Hana
Jsem s paní doktorkou spokojená, příjemná a přátelská atmosféra při každé návštěvě. Každý problém, se kterým jsem za ní se synem (1 rok) přišla, tak řešila, případně nás poslala k jinému odvorníkovi a na všechny dotazy odpoví, případně doporučí nějaké změny. Milá, pečlivá a opatrná k dětem. Když jsme objednáni na nějaký čas, vždy jdeme v určitý čas do ordinace.
pacient1
Skvělá paní doktorka, vstřícná, ochotná, empatická. Náš roční synek měl virozu, nasadila odpovídající léky a do týdne bylo vše v pořádku.
Oceňuji také její práci na pohotovosti, kde jsme ji nedávno potkali, když měla naše dcera střevní potíže - i přes to, že to byla noční služba, zdála se mi snad ještě ochotnější pomoci než při návštěvě v její ordinaci. A to já na lékaři oceňuji nejvíce.
sunny
Bohužel i já musím přidat negativní příspěvek:( Přišla sem k ním se synem, který měl silný, dávivý kašel. Pouze si ho poslechla a nasadila antb. Bohužel se později ukázalo, že je to začínající astma (po antb. se vůbec nelepšil - spíš naopak)... Myslím, že je od paní doktorky nezodpovědné napsat ani ne ročnímu dítěti antibiotika bez řádného vyšetření, příp. určení anamnézy (byli jsme u ní jako u zastupující lékařky)
Jílková
Paní doktorka Smetanová má zřejmě starou školu. Když jsem měla mononukleózu, tak místo toho, aby mi udělala výtěr z krku, jelikož jsem měla mandle jak tenisáky, tak mi dala ATB, jelikož si myslela že je to pouze angína, přitom bylo i mě jasné, že to angína není. To by se dalo překousnout, kdyby mi i na rýmu a na kašel též nedávala ATB, které už mi pomalu na nic nezabírají, kvůli rezistenci. No nicméně, pro záškoláky je paní doktorka jednička, jelikož dala razítko zadarmo.
S pozdravem, vaše ex pacientka.
Veronika
Této paní doktorce se já se svými třemi dětmi vyhybám.Chodíme k ní jen když náhodou potřebuji potvrzení na tábor a nebo šk.v přírodě a to když má zástup za našeho lékaře.V minulosti mi totiž paní doktorka předvedla že umí jen to že poslechne dýchání,koukne do krku,zeptá se na příznaky,pojmenuje nemoc a pak už mluví jen sestra a to jak máte dítě dál léčit,jak podávat léky,co a kam dávat oblkady a nebo jak dál postupovat.Vrchol všeho bylo když na rýmu a kaše předepsala Penicilin.
K paní doktorce chodím od narození a můžu jen doporučit, se všemi mými záludnými nemocemi si vždy poradila, nikdy nic nezanedbala (ba naopak) a má lidský, přesto profesionální přístup. Sestřička píchá injekce nejlépe ze všech sester, co jsem zažila:-). Můžu jen doporučit...
michaela
vždy vládne pohodička, paní doktorka je milá a sestrička velmi schopná.
JJ
Jsou obě v pohodě
ŠN
Chodím k paní doktorce Smetanové se svou dnes šestiměsíční dcerkou a musím říct, že každá poradna probíhá naprosto bez problémů a v přátelské atmosféře, paní doktorka ochotně se vším poradí, zodpoví všechny dotazy, s dcerkou manipuluje velmi jemně, ve všem dokáže podpořit, zbytečně člověka neděsí...prostě já jsem zcela spokojená !!!!!
spokojeni pacienti
Jsme u teto pani doktory spokojeni, jsou obe se sestrickou velmi mile a vzdy dobre naladene, i profesne zatim spokojenost!!!doporucujeme..
Upravit nebo spravovat profilPediatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Pediatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Pediatři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze