Zobrazit ostatní profily endokrinologů v okolíCeník
Kateřina
Naše zkušenost s paní doktorkou a její sestrou není dobrá. Já už jsem od ní utekla dávno, maminku už radši také vozím do Prahy. Mimo plánovaný termín (což je u ní 1x za rok) maminku na mimořádné endokrinologické vyšetření vyžádané kardiologem odmítla přijmout a i přes to, že šlo o urgentní záležitost, nabídla termín až za 3 měsíce. V Praze jsme od pana doktora dostali termín do 2 týdnů. Problém je se do ordinace dovolat - už to vám zabere průměrně dva týdny usilovné snahy. Když už se dovoláte, narazíte na nepříjemnou sestru, která s vámi jedná arogantně bez špetky úcty a pochopení. Když se potřebujete na něco zeptat, jedná s vámi jako s hupákem. Na kontrolu přijdete, až poté dostanete žádanku na krev a výsledky krve musíte řešit po telefonu. Čímž se vracíte k problémů výše - tj. dovolat se. I s předepisováním léků mají problém - dostanete jednu krabičku, pak si máte dojít pro recept k praktikovi. A běda vám, když vám dojdou léky v době, kdy má praktik dovolenou, a vy budete chtít recept po doktorce Šířkové! Do této ordinace už nikdy více. Možná by pomohlo vyměnit sestru, přehodnotit přístup k pacientům a změnit celou organizaci fungování ordinace.
Marie
10 let léčby a žádná změna. Až nyní jsem se odhodlala hledat jiného lékaře. Výsledek = dlouholetý, neléčený zánět štítné žlázy. Názory ostatních musím jen potvrdit, jsem zklamaná léčbou paní doktorky Šírkové a proto bych ji opravdu nedoporučovala. Vím, o čem píši. Ačkoli velice nerada cestuji, do té Prahy to nějak zvládnu. Udělejte totéž !!!!
Dvořáčková Jana
Léčebný postup odporuje zdravému rozumu a znepříjemňuje život pacientům. Kdo to kdy viděl, abych přišla na prohlídku, až po ní šla na odběr krve a až poté si volala o výsledky, přičemž se x krát nedovolala a x krát čekala na drátě pět minut, než se osazenstvo ordinace "vykecá" za moje prachy.
Martin
Mám přesně opačnou zkušenost, než všichni ostatní. Paní doktorka se mi velice trpělivě a dlouho věnovala. Musím říct, že takto detailně mě ještě nikdy žádný lékař nevyšetřoval. Vždy byla velice milá a sympatická. I když se moje obavy nepotvrdily a jsem vlastně zdravý, dala mi několik užitečných rad a doporučení. Všechno mi vysvětlila a nemám, co bych paní doktorce vytknul.
majka
Chodím k ní již několik let a vše co je zde psáno je pravda.objednávání je jedna velká katastrofa,zavoláte si a řeknou vám aby jste zavolala za 14 dní,ale za těch 14 dní už je pozdě už vše minimálně na měsíc a půl obsazené.Když jsem k ní přišla prvně,tak mi tak hrozně vynadala že nemám pojištovnu VZP ale ministrerstva vnitra a abych uvažovala o změně.Nikde jinde s touto pojištovnou nebyl problém a já odcházela s ordinace s brekem.Nyní se snažím již více než půl roku objednat a ještě se mi to nepodařilo,asi začnu shánět jiného lékaře.
danuse
K paní doktorce jsem chodila necelé dva roky,nepříjemná,náladová,arogantní i sestra,ta tam nemá co dělat,když se neumí chovat k pacientům,nejsem nijak tlustá,ale při každé návštěvě na mně obě řvaly,hodně zvyšovaly hlas,jakže to vypadám,co to jím atd,sehnala jsem si endokrinologa v Praze a je to super,všechno pod jednou střechou,zacházení velice milé.
Bára S.
jsem ráda že i já mohu napsat názor. sestra je arogantní a nepřílemná vůči všem a všemu, ale evidentne zapadá do týmu s paní doktorkou. plná čekárna lidí a přes dveře slyšíte, jak se vyřizují osobní hovory. to že Vás doktorka je schopna vyrazit, protože jdete na KO s dítětem, je vrchol, a dítě může být sebehodnější, jí to ruší. a to že Vás do ordinace s dětmi vůbec nepustí..... to už je k nepochopení. nemluvě o vyšetření-nevyšetření a dávkování léků per huba po telefonu, když se náhodou dovoláte. Již 4 rokem jezdím do Prahy a jsem spokojena po všech stránkách. A raději si odsedím v čekárně hodinu a v buse také, ale docenta Broulíka z Karláku si nemůžu vynachválit
mk
Chodila jsem k pí. doktorce se sníženou funkcí štítné žlázy. Je to naštěstí již dávno. Posílala mě na operaci, neboť žláza prý stále rostla. Naštěstí se mi podařilo najít endokrinologa v Praze a co myslíte? Drží mě již 9 let, žláza neroste a operace prý snad nebude nikdy potřeba.
příbramák
Nejsem pacientem, ale v blízkém okolí jich několik znám. Souhlasím s většinou, znám pacienty, kterým nepomáhá, ale škodí. Takém jsem slyšel, že její manžel(vlivný lékař) zakazuje mladým konkurenčním lékařům brát "přeběhlíky" od své manželky, takže se od ní i hůře přechází, protože ti mladí lékaři se bojí brát její pacienty. Vše co se zde píše, tak jak jsem slyšel, souhlasí.
Problémy řeší metodou pokus-omyl.Je prý děsně nepříjemná a arogantní.Jsem rád, že jsem objevil tyto stránky a mohu připsat svůj názor, který znám od svých nejbližších. Ti se doslova nětěší na návštěvu. Nechápu, jak by to vypadalo, kdyby podobné kvality měli piloti a jiná řemesla. Tady se nic neděje, vždyť jde jen o lidi.
Vávrová
k paní doktorce jsem chodila cca 2 roky....za tu dobu jsem zažila jak její neurotické ataky na pacienty...tak pár příjemných kontrol...sestra arogantní,zakomplexovaná paní....paní doktorka mě léčila ¨Carbimazolem.6krát denně,zcela jsem si tím zničila imunitní systém - bílé krvinkyse začaly jaksi ztrácet díky vysokým dávkám léku a jinak se nic nedělo...večkeré potíže,které jsem měla spojené se štítnou žlázou,dle paní doktorky,od žlízy nebyly a nic mi není....pak už jsem to psychicky nedávala a s pomocí mé praktické lékařky jsem přešla k jinému endokrinologovi a světe div se..ještě ten rok jsem musela na operaci a celou žlázu mám pryč...a mám vcelku po problémech....nyní hledám lékaře v Praze...v Příbrami,bohužel,je jen a jen paní doktorka,ke které prostě nejdu.....