MUDr. Eva Šipková

Pediatr Více

Uherské Hradiště 1 adresa

Praktický lékař pro děti a dorost

Pivovarská 201, Uherské Hradiště

• H

Po špatné zkušenosti s dětskou lékářkou jsem přešla k paní doktorce Šípkové a jsem maximálně spokojená. Skvělá, příjemná a velmi ochotná paní doktorka i sestřička. Krásná ordinace. Moji kluci tam chodí velmi rádi a to je dle mě to nejlepší doporučení!!!

• D

pani doktorka je super,take jsem kni chodil.a doporucuji ji je super a vy deti nemejte strach pani mudr.to umi pekne s detmi.Samozdrejme i sestricka.

Paní doktorka má profesionální a hlavně velmi příjemný přístup jak k dětem tak i k rodičům.
    Vřele doporučuji. Lékařka na svém místě, ochotná, milá, velmi vstřícná. Sestřička je také velmi milá a vždy pomůže s dětmi.

Jsem velmi spokojená s paní doktorkou. Je milá, příjemná, ochotná, pečlivá, ráda poradí. Paní sestřička je taky velmi příjemná. Vřele doporučuji.

Paní doktorka Melichárková je skvělý pediatr.
    Nedává svým malým pacientům nadarmo antibiotika, ale neprve se snaží problémy zvládnout přirozenější a šetrnější cestou.

Navštěvovala jsem paní doktorku jako malé dítě já osobně a nyní ji máme jako pediaktra svých dětí.

DOKTORKA NA SVÉM MÍSTĚ.MOHU JEN DOPORUČT.PĚKNÝ PŘÍSTUP K DĚTEM. I SESTŘIČKA JE VELMI DOBRÁ

• D

Velmi doporučuju!

• S

Super kombinace pediatra a dětského gastroenterologa. Kdo hledáte lékaře pro své ratotolesti jen doporučuji,nebudete zklamáni.

Výborná lékařka s vynikajícím přístupem k dětem i rodičům,s moderně vybavenou ordinací,vřele doporučuji!!