Praktický lékař pro děti a dorost
Bulharská 7/1561, Ostrava

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Z

Nejlepší dětská lékařka jaká kdy byla.Jako malé k ní chodily obě dvě mé tety i moje mamka.Pak já i má sestra já bohužel musela už odejít kvůli věku k jinému lékaři.Vždycky jsme s ní byly naprosto spokojení a ty nádherné vzpomínky porubu mám spojenou s ní.

DOBRÝ DEN. PANÍ DOKTORKA ŠAJNAROVÁ JE TEN NEJLEPŠÍ LÉKAŘ, JAKÉHO JSTE SI JENOM MOHLI NA STŘEDISKU PŘÁT.Chodila jsem k ní já, jako školačka od páté třídy, pak mé dcery a teď i vnučka. Modlete se k bohu ať ji zdraví dlouho slouží. Protože to je úžasná žena.Ti, co tady píšou své špatné zkušenosti si asi neuvědomujou, co je to práce lékaře.U mé dcery mononukleozu zjistila z prvního pohledu.Paní co si tady stěžovala mě jenom naštvala.Možná si plete lékaře s kouzelníky.Vyměnila lékaře - no a co? Už tady nebudete nikdy mít tak hodnou a ohleduplnou lékařku až odejde. !!!

Paní doktorka je nejlepší! Starší dceru mám registrovanou (bohužel) u MUDr.Rašíkové, tam byly problémy odmalička. Neposlouchala nikdy, co jí říkám, mele si dokola svou, často mylně stanovila diagnózu. Paní doktorka Šajnarová je nejlepší dětská lékařka, se kterou jsem se setkala. Nepřeháním ani trošičku. Odbornost, milý přístup. Mladší dcera je u ní od narození už sedm let a nebyl jediný sebemenší problém. Kéž by takových bylo víc!

Je to nejlepši paní doktorka s jakou jsme se kdy setkaly. Výborný diagnostik.
Léky ordinuje velice uváženě. Spokojené maminky.

No, bohužel nemohu tuto paní doktorku doporučit, protože jsem s ní dobré zkušenosti neměla. Když jsem přišla za ní s problémy se žaludkem, řekla mi, že mám přijít za měsíc a pak se uvidí, jestli s tím bude něco dělat. Neporadila mi nic, co bych měla dělat pro to, abych byla schopná normálně fungovat, takže jsem skončila u jiného lékaře, který mi poradil. Na nachlazení předepsala mému bráchovi antibiotika naprosto zbytečně. Takže rozhodně nemohu říct, že bych s ní byla spokojená. Když nemusím, tak k ní nechodím.

Paní doktorka je profesionál s velkou empatií, vždy pomohla, vyslechla, pohladila na duši... Jako dítě jsem bývala jejím pacientem a po narození syna jsem samozřejmě věděla, kam jít. Když je třeba, dojíždíme až z centra Ostravy. Neměnila bych!

Byl jsem jejim pacientem od narozeni a nemuzu si na nic stezovat!

prostě je fakt nejlepší...

B

Skvělá paní doktorka, pamatuje si své pacienty a sestřička je taky skvělá. Vyslechne, vysvětlí, poradí, pomůže....je mi strašně líto, že si musím hledat nového lékaře:-(

Je to výborná lékařka a velice kvalitní člověk.
Mým dětem vždy pomůže.Odbornost je na vysoké úrovni.