Jakub Jindrovi
Jsem velmi spokojená, první lékař, který na mě působí, že mi klesá vysoký krevní tlak z bílých plášťů :-) Bůh ji žehnej, celé rodině i pan doktor Rath, to samé, jsem naprosto příjemně překvapena, super. Doporučuji
@rny
Vynikající lékařka,skvělý člověk,ve svých 75 letech jsem mezi lékaři nepoznal tak vyjímečnou osobnost! Po všech stránkách s její péčí a přístupem maximální spokojenost.
Jana
Je to odborník na svém místě, jak se svým přístupem k lidem , tak zároveň i s důsledným vyšetřením a následnou léčbou. Paní doktorka je lékařka, kterých by bylo potřeba více.
Zuzana
S paní doktorkou jsem velice spokojená, nic neponechá náhodě ;)
Příbková Drahomíra
Ano, souhlasím s tím, že není snad z tohoto světa. Paní doktorka je úžasná, nejen jako odborník, ale i jako člověk. V její ordinaci máte opravdu pocit, že se o Vás a Váš problém zajímá někdo, kdo své práci opravdu rozumí. Je mi 57 let a za celý život jsem se ve zdravotnictví nesetkala s takovým přístupem. Chválím, opravdu chválím
Z mého pohledu je to nejlepší lékařka, kterou jsem do svých 70tin kdy měla. Přívětivá, pohodová, dokáže vás vyslechnout, poradit, píšu jí 1+
Mila, obetava, vstricna, zodpovedna.I pri plnou ordinaci si najde pro vas cas na vshechno co se ji chcete zeptat. Proste vyborna doktorka.
V této době nevídaný člověk a odborník. Úplně z jiného světa, jako by nebyla ani odsud.
Milá,ochotná,vstřícná,svědomitá lékařka - doporučuji!
nejuzasnejsi pani doktorka,mila,vstricna,hodna,umi poradit.hodne moc obetavai pri casovem a pracovnim vytizenia vzdy mysli i na rodinu.