MUDr. Eva Ptačovská

Sam. ordinace PL - stomatologa
Komenského 481, Kostelec nad Orlicí

Přiblížit mapu

N

Také nemám s p.doktorkou problém,chodím k ní od samého začátku,vždy je ochotná a milá,že je přesná tak to je jenom dobře,také mám ráda přesnost.

N

Dneska me "velice mile" vyrazilla. Prisla jsem tam se sedmiletou dcerou, ktera brecela bolesti. Odmitla me vzit, i zaregistrovat. To, ze holka breci bolesti, ji bylo uplne jedno! Byla arogantni a poslala me do ...Hradce, Doktor, ktery NEOSETRI dite, placici bolesti, jen proto, ze ho nema v "kartotece" podle me neni doktor!!!!!!

fajn lékařka, jako člověk, rychlé objednání bez čekání, odvedená práce bez problémů

Jsem pacientka paní Ptačovské, ale kdybych znala kvalitního zubního lékaře, ihned bych přešla jinam. Vadí i sebemenší, byť minutové zpoždění - pak si na pacientovi vybije svůj vztek, neumrtví zuby, i když se jedná o složitější zákrok. Při plombování mi zadělala mezeru mezi zuby, nebo mi zub zaplombovala špatně a musela jsem chodit na předělání protože to bolelo. Jednou jsem měla bolest zubu a dělala mi rentgen, byla velmi nervózní a nepříjemná. Souhlasím s těmi, kteří mají negativní zkušenost, je to pravda.

Nemám s p.doktorkou nemám sebemenší problém.Ochotná,příjemná a šikovná s negativním názorem nesouhlasím.Pokud je někdo objednán na určitou hodinu,má chodit včas aby se pak zubní ordinace nemusela měnit v čekárnu na pacienta.Jsem ráda že p.doktorka v Kostelci je a že tudíž zde máme i šikovného lékaře!