Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíCeník
Velmi spatne. Pani doktorka ma evidentne problem s praci s lidmi. Nedoporucuji, vysetreni u ni bylo silene...
Daniela Č.
V žádném případě nedoporučuji. Byli jsme k této lékařce odeslány s ročním dítětem, který nepřetržitě plakal, měl horečku kolem 40°C a při vyšetření reagoval na dotek v oblasti ucha. Paní dr. byla velice nepříjemná, prakticky celou dobu řešila můj chronický stav s tím, že mi muselo být jasné, že moje dítě bude pořád nemocné. Dítě v rychlosti prohlédla a prý je vše v pořádku. Po příchodu domu dítě stále plakalo, drželo se za ouško a po dvou hodinách zkolabovalo. Následoval převoz RZ do nemocnice. Horečka 41°C klesla prakticky okamžitě po píchnutí ouška, ve kterém byl velký zánět. Takže tuto lékařku opravdu nemohu doporučit, s malými dětmi to vůbec neumí, resp. v našem případě se spíš starala o matku jak si mohla, ve svém zdravotním stavu, mít dítě. Vyšetření malého dítěte, které nemluvilo, a tak nemohlo říct, co ho přesně bolí, bylo vyloženě odbyté.
linaviz
Spatny vztah k lidem. Nedoporucuji.
Prisli jsme dostat druhy nazor na zanet stredniho ucha.
Doktorka okamzite presla v utok. Ani mi nedala moc vysvetlit co potrebujeme nebo poklast nejake otazky. Proc jsme jeli tak daleko? Proc jsme jeste nezacali predpisanou lecbu? (byli jsme u lekare vecer pred tim, cekali jsme hodinu u pediatre, pak jeste 2 hodiny na ORL v nemocnici. Pak uz nemocnicni lekarna na karlaku byla zavrena, v druhe, u bulovky, byla dlouha fronta, ja jsem tehotna s nemocnim ditem, 9 vecer, rozhodla jsem ze proste mam dostat domu a dite dat do posteli. Ale doktorka me rozhodla neverit- lekarna na karlaku pri je vzdy otevrena!) Proc dite nema plne pojisteni (jsme cizinci a pojisteni urcite ma, jinak by nedostal tady povoleni k pobytu, navic za neho platime hodne penez).
Nezeptala na historii ditete, ni na historii konkretneho stavu. Rychle ho vysetrila, pritom dostatecne hrube- na neho vubec nemluvila a dite, ktere obvykle skvele spolupracuje, se leklo.
Mluvila na nas jako na kriminaly- dite je zanedbane, doktory neposluchate, jste spatne rodice a jsem nepatrite- bezte a uz ne vratte!
Pred tim stihla Nam dat nosni kapki na rymu kterou dite nema, ani neodpovedela co te kapky vlastne delaji- jakim spusobem funguji. Pak jsem zjistila ze jsou antibioticke, coz neni potreba, protoze dostal taky celostnou antibiotiku.
Takze nikdo, kdo by probral vse moznosti lecby a jake vedlejsi ucinky kazda ma, odpovedel na otazky a tak. A navic proste bez priciny dostali jsme vypoved misto pomoci.
Takze jestli potrebujete prijemneho lekare ktery by vam vyslechl, respektoval vas a vase dite, a dal rozumnou radu- to neni misto pro vas.
passatt.1
Mudr Eva Pročková nejlepší lékařka u které jsem byl já i syn,milá vstřícná,vše vysvětlí a profesionální přístup k potřebné lečbě,Děkuji Miloš
frdk
Je to nejlepší doktorka, kterou lze na Jižním městě najít...trpělivá, milá, vstřícná, velice profesionální, optimistická.Děkuji.
Tuto paní doktorku musím doporučit. Vždy mi pomohla naprosto přesnou diagnózou a předpisem správných léků. Pokaždé na mě měla dost času a při stanovení diagnózy bylo vidět, že se snaží nic nepodcenit. Má také velmi lidský přístup a vypadá to, že opravdu s vámi soucítí, když vidí, jak trpíte. To je u doktorů opravdu vzácná vlastnost. Pokud ji navštívíte, tak si můžete být jisti, že vám pomůže.
hanamkv
paní doktorka pročkova je užasná, s dětmi to umí a sestřička je milá opravdu doporučuji. chodí tam moje 2 dreri tam chodí tam moc rády
ReRu
K lékařce chodíme již několik let s dcerou, která často trpí bolestmi uši. Vždy jen doufáme, aby to nebylo o víkendu, kdy jsme nuceni jet na pohotovost a tam ji to vždy jen píchnou. U paní doktorky k propíchnutí dochází jen opravdu výjimečně. Má skvělý přístup k dětem a vždy dokáže pomoci. Dcera se k ní vůbec nebojí a to tam jsme opravdu velmi často. Nedáme na ni dopustit, jedna z nejlepších lékařek. Přejeme ji hlavně pevné zdraví.
Petra S.
Paní doktorku můžeme jen DOPORUČIT. Má opravdu perfektní přístup i k malým dětem a dokáže pomoci.
Moc děkujeme.
Pavel Myslín
U paní doktorky oceňují její vstřícný a příjemný přístup k pacientům. Během zákroku je věcná, seznámí pacienta s jeho problémem a nabídne řešení.Již po první návštěvě se mi výrazně ulevilo
a má tedy mojí velikou důvěru.
Pavel Myslín
Upravit nebo spravovat profilOtorinolaryngologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Otorinolaryngologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Otorinolaryngologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze