MUDr. Eva Priorová

Přiblížit mapu
Praktický zubní lékař

Nuselská 57, Praha

Přiblížit mapu

Po natloukaných plombách / termín lékařky, pro jiné stomatology neznámý termín, internet zná pouze termín pěchovaná plomba / se zuby rozlamují!
Tuto metodu používá paní lékařka i u mrtvých zubů, které se časem rozlomí a následná kořenová nástavba je provedena metodou aktivního titanového čepu, který je dle ostatních stomatologů tou nejlevnější a hlavně velmi krajní metodou, protože: "U aktivních čepů je vysoké riziko prasknutí zubu a i jejich spolehlivost je poměrně nízká. Lze je však zhotovit okamžitě. Jejich použití by mělo být krajní volbou ve vzácných případech."

Autor: Grand Princ

Teď není jiného zbytí, než začít spořit 30.000,- Kč na implantát, přestože existovala možnost vysoce kvalitní kořenové inlaye zhotovené přesně na míru v zubní laboratoři, ale toto asi paní doktorka nezná.

Velmi dobrá zubní lékařka, šikovná a trpělivá, vždy příjemná.

Vynikající zubařka,lidský přístup

Výborná lékařka, velice trpělivá, lidská a nikdy nepříjemná. Celá rodina je s ní velice spokojená :-)

Paní doktorka je vynikající odborník s lidským a přátelským přístupem k pacientům.Vše trpělivě vysvětlí a hlavně pomůže.V ordinaci se pacient cítí dobře a bez obav díky paní doktorce i sestřičce.

Výborná péče, příjemné jednání. Manžel, já i naše jedenáctiletá dcera jsem spokojenými pacienty paní doktorky.