Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Paní doktorka byla velmi dobrý doktor a mílý člověk!!!
Jediným pozitivem u této doktorky byla její sestřička, která byla milá a vstřícně odpovídala na otázky. Jinak jsem byla velmi rozčarovaná, paní doktorka byla velmi odtažitá a na mé otázky se mi vždy dostávalo nejednoznačných odpovědí. A to i v případě, kdy jsem měla opakovaně nedobré výsledky. Dodnes mi vlastně není jasné, o co šlo, nakonec se to zlepšilo samo..
Paní doktorka Polomisová je velice vstřícná, milá a hodná!! Taktéž i sestřička.Stojí mi za to dojíždět až z Mariánských Lázní. Nikdy jsem neměla lepšího gynekologa.Velice doporučuji!!!!!!
Téhle mudr by měli vzit licenci jelikož co slyším jsou sama negativita a nic jiného a sama mám sní své skušenosti.
Mám jiného lékaře a jsem maximálně spokojená.
JINAK NEDOPORUČUJI
K paní doktorce chodím do ordinace v Karlových Varech, ul. Bezručova. Nepotkala jsem lepší lékařku!!!
Kačka
Nedoporučuji, špatný přístup,při svém vyšetření jsem se dozvěděla informace o pacientce přede mnou! Vyšetřovací lůžko mi nepřipadá moc čisté, nemění po pacientkách podložky! Jedinné co bylo v této ordinaci fajn - je sestřička, ta je moooc hodná a vždycky ochotně s úsměvěm poradila, doktorky jsem se kolikrát bála zeptat - často mi odsekla a ještě to vypadalo, že jí hrozně obtěžuji....na nějaké potíže v během těhotenství moc nereagovala, za to v nemocnici jke řešili jako docela velký problém....naštěstí vše dobře dopadlo, už bych k ní nešla!
nejhorší lékař, kterého jsem kdy poznala.
hrozný přístup, a špatná diagnostika