MUDr. Eva Polívková

Pediatr Více

Chotěboř 1 adresa

Kontaktní údaje

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

I

...nejlepší doktorka jakou znám....několikrát jsme za ní byli i doma a nebyl to nikdy žádný problém.... škoda, že nám odchází do důchodu - z toho je mi smutno...

Naprostá spokojenost. Paní dr. i sestra je vždy v dobré náladě. Ochotně pomohou a podpoří nejen děti. ;)

Co k dr. Polívkové dodat? Pro mě ta nejlepší doktorka!

Příjemná paní doktorka, která má ráda děti, a opravdu vždy milá, příjemná a profesionální sestřička. Doporučuji.

Je to doktorka s velkým D, vždy dokáže poradit. Je velmi milá a vstřícná (to platí samozřejmě i o sestřičce), nikdy se mi nestalo za ty leta co sem k ní chodíval, že by byly nějaké nepříjemné. Jsou to veselý a suprový ženský mohu jen doporučit.

I

Chodí k ní můj 13letý syn a teď i půl roční druhý syn a nikdy se mi za ty roky nestalo,že by byla paní doktorka nebo sestřička špatně naladěni.Jsou obě super ajsem ráda že bydlím zrovna v městě kde paní doktorka Polívková ordinuje!

Je velice milá a hodná k rodičům ale hlavně k našim dětem.Sestřička je také velice hodná a vždy dobře poradí a vyjde vstříc.Prostě jsou moc hodné a laskavé.

Paní doktorka je vynikající.k dětem je milá a rodičům vždy vše vysvětlí poradí.Chodila jsem k ní já a ted k ní chodím se svým synem a nemám nic co bych jí mohla vytknout.Sestřička je to samé milá,poradí prostě není co dodat vřele vše doporučuji-.

Nejlepší paní doktorka, kterou znám. Moc milá dětem a vstřícná k rodičům. Totéž platí i o sestřičce. Vřele doporučuji.

Skvělá doktorka.