Praktické zubní lékařství, pedostomat.
Zelená 12/1606, Praha

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Paní doktorka má sice kladný vztah k dětem, ale dnes jsem navštívila jiného stomatologa a ten zjistil, že mám absolutně nevyhovující plomby, takze se v mezerách mezi zubem a plombou usazují nečistoty a vzniká nový kaz. Díky tomu mi budou muset předělávat všechny plomby, takze co k tomu dodat..

S paní doktorkou jsem spokojená na tolik, že u ní setrvávám i v době dospělosti. Cením si její přístup k pacientovi a její pečlivost.

Vřele paní doktorku doporučuji. Při své práci je pečlivá, laskavá. Navštěvuji jí už několik let a jsem velice spokojená.

Z

Velmi laskavá lékařka, pečlivá, jako laik mohu říci, že mi plomby a korunky od ní drží a dobře sedí. Léčba není uspěchaná, vše důkladně vyčištěno. Ceny nejsou nijak přemrštěné. Mohu jen doporučit.

Báječná,šikovná paní doktorka, jediná moje zubařka chodím k ní už od dětských let můžu jen doporučit

Nejlepší stomatoložka v mém životě.Je pečlivá,laskavá,odbornice na svém místě.Každému doporučuji.