Privátní stomatologická praxe
Hálkova 1629/11, Praha

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

B

Byla jsem dnes u paní doktorky poprvé se svým tříletým synem. Paní doktorka byla příjemná s synem to uměla. Bohužel má kazy, které budou muset vrtat v narkoze, ale paní doktorka má moji plnou důvěru.

K paní doktorce jsem začla chodit s dcerou v roce 2005 a do loňského roku, než jsme začali mít problémy se zuby byla paní doktorka moc milá. Od loňského roku (2010) kdy dceři vrtala 2 nové stoličky se k ní chovala opravdu drasticky a navíc na druhý zub s kazem nás objednala až po 6 týdnech a pak jsme dostali vynadáno, že zub možná ani nezachrání, jak je na tom špatně. O zuby dcery se ovšem starám a sama dohlížím na její hygienu a nemyslím, že bychom v tomto směru něco zanedbávali. Již se sháním po nové lékařce, která mi nebude tvrdit, že uprvit zub u malého dítěte před vrtáním nejde.

Velmi slabá paní doktorka. Po přistěhování do Prahy v r 2005 jsme děti přihlásili do její ordinace. Při zákrocích byla k dětěm drastická, po pár návštěvách nám odmítli chodit i na prevenci. Pravděpodobně pro velký počet pacientů se mi paní doktorka zdála nervózní. Proto jsme od paní doktorky odešli a přístup nové paní doktorky je neporovnatelně klidnější a trpělivější.

Úžasná paní doktorka, s dětmi to fakt umí. Moc milá a příjemná. Trošku mě mrzí, že se odstěhovala až do centa, ale i přes tu "dálku" jí nehodlám měnit!!

Moc hodná paní doktorka, k dětem velice pozorná, trpělivá a tolerantní!!!!