Štěpánek
Přijel jsem jako víkendový pacient na pohotovost. S profesionalitou, přístupem a takovou skvělou péčí jsem se nesetkal. Víc takových doktorek, tak se nebojíte chodit k zubaři, ba naopak. Děkuji 7.3.2021
Super
Já jsem od této paní doktorky již naštěstí odešla. Určitě bude spokojený ten, který nikdy neměl závažnější problém. Já jsem se ovšem setkala s absolutní neznalostí něčeho závažnějšího a poté, co my byly zbytečně odvrtány 3 zuby a jiný stomatolog našel problém během jediné minuty, jsem pochopila, že paní doktorka je sice milá a i preventivní prohlídku zvládne, ale objeví-li se závažnější problém, je absolutně v koncích. Jsem opravdu ráda, že jsem již v rukách mnohem zkušenějšího doktora a jsem přesvědčena, že již nikdy nezažiji to, co během opravdu velikého problému, který díky této doktorce trval neuvěřitelných 14 dní.
Jsem spokojená a všude kolem sebe taky slyším jenom chválu.
Kateřina H.
Bezvadná péče, je velmi pečlivá a tak si v její ordinaci každý rád počká. Prostě se mi tam líbí, možná je to tím, že mám zuby v pořádku. :-D