Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Nedoporučuji!!zuby neléčí!upředňostňuje korunky,můstky a vše co je finančně pro paní doktorku zajímavé. Jsme rádi že se nám podařilo přejít k jinému lékaři,dětem jsme zachránili zuby a nám co v ústech zbylo.

Paní zubařka odmítla umrtvit mi zub při vrtání.Myslím, že nejsem jediná kdo si nechá umrtvovat zub na vrtání a mileráda si to zaplatim, ale bez udání důvodu to odmítla a dostala jsem ultimátum buď vrtat bez injekce nebo odejít.To už mi mělo dojít, že mám vzít nohy na ramena, ale já pit...c jsem chtěla mít opravený zub...
No nedopadlo to dobře, zub vrtala dvakrát, jednou bílá plomba (rozsypala se)
potom tmavá plomba, ale to už zub byl oslabenej vrtáním a prasknul :(
Už jsem se k ní nikdy nevrátila a ani nevrátím...

doporučuji paní zubařku jevelmi příjemna ahrozně mi pomohla jají hrozně děkuji všem do poručuji tuškova

ja pochvaluji paní zubařku ma pĚkne chovani pacijentum a dobre radi pani zubarku do porucuji tuskova

sem zpokojena z paní zubařkou a je velmi hodna tuškova

paní zubařka je velmi hodna asem sní z pokojena zachranila mi dasně a umí dobře trhat a dobře vše vysvětlit děkuji za vše miša tuškova

jsem zpokojena z paní zubařkou pomohlami od zanětu dasní všem pacientum do poručuji chovaní ma velmi pěkné tuškova

U paní doktorky jsem nyní nově. Chovala se ke mě mile, vše mi vysvětlila a byla velmi ochotná.

F

strašný přístup, nezdraví, mluví na Vás stylem naštvaného nadřízeného a jinou než VZP neuznává,kdo má jinou je pro ni ještě větší povl. jak pracuje nevim,nenechám si sahat do pusy od nekoho koho má návštěva viditelne obtezuje. nikdy uz se s ni nechci setkat