Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolíCeník
N.H
Nelze se telefonicky objednat už přes týden volám a nic hlavně na webových stránkách mají číslo. Zašla sem tedy osobně do ordinace se nedostanete pokud nebudete mít štěstí na někoho kdo by prošel a otevřel by vám dveře není tam ani zvonek nic . Po. Dlouhém čekání na chodbě prošla nějaká paní a řekla že paní Novotná je nemocná a neví kdy se vrátí. Říkám dobre a jak se mám objednat ?
Prý že paní doktorka nezveda telefony - dobre a jak se mají pacienti objednat když nezveda paní doktorka telefon? Jak se mohou pacienti Co to je tohle za jednání? Žádný zástup nic.
A neřeší ani svoje pacienty je ji to jak vidím jedno . Ani nikdo neví kdy se vrátí nic . Takže člověk ani neví kdy se tam má jít objednat jestli vůbec paní doktorka se určí dorazit a nebo jestli budete mít štěstí že někoho potkáte na chodbě jinak se tam nedostanete . Za mě tedy absolutní nespokojenost už se tam nevrátím . Divím se vůbec že kni někdo chodí za mě tedy hrůza už nikdy víc!!!!! Ihned měním dermatologa
Le D.
Ochotná, milá, spolehlivá, klidná, dovede poradit, chytrá, laskavá a příjemná. Co více si přát, chodím k ní již 2 roky a bez sebemenšího problému.
Luciána
včera jsem telefonicky požádala sestru, zdali bych mohla tento týden přijít. mám vyrážku, nepříjemně to svědí a odpověď sestry byla : v žádném případě, máme moc lidí. Opravdu spolehnutí se na lékaře, v akutních chvílích!!!!!!!!!! lékařku samozřejmě měním!!!!!!