Sam. ordinace PL pro dospělé
Budovatelů 420, Třemošnice

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Paní doktorka Eva Novotná, je super lékařka, milá, hodná !!! Ale ,měla by si dát pozor na sestru v ordinaci ,která někdy umí být pěkně nepříjemná! Nebo spíš jak se vyspí. Zrovna by nemusela ječet za pacientem který vychází ze dveří na celou čekárnu že má chodit na prohlídku ráno. On ,když někdo chodí na 12hodinové směny i noční - bezpečnostní služba a jezdí až z Prahy těžko to stihá.... A nebrat dříve známé paní sestřičko! Ale, opravdu jak kdo se objednal a přišel.Stanislava

Paní doktorka je podle mého názoru dobrá pouze pro vypisování neschpopenek, paragrafů, receptů a pro rozprávky s "lepšími občany mesta Třemošnice". Po odborné stránce, nedostatečná až kontraproduktivní. Co si nevyžádáte, to není, na odborné vyšetření vás sama od sebe nepošle, nerespektuje přání jiných lékařů - specialistů. Léčí každého stejně a ze zvyku, nemá ponětí o současných trendech a poznatcích v medicíně, rehabilitaci jak by smet.
Konkrétní příklad: Po náročném operativním výkonu provedeném na specializovaném pracovišti, i přez jednoznačný zákaz od operatéra, mi předepsala RHB terapii, která měla za cíl mobilizaci kloubu. Bohužel operace byla prováděna právě za účelem kloub imobilizovat. Pokud bych podstoupila rehabilitaci, tak jak byla indikována MUDr.Novotnou, mohla bych očekávat invalidizující následky. A to, pro studentku fyzioterapie, není zrovna dobrou vyhlídkou. Smutné, ale pravda.

doktorka je velice neprofesionální. když tam pacient přijde s nějakou obtíží sedí pouze za PC a sotva se na vas podíva. učí diagnozu bez ohledání místo aby vás poslala na nejake podrobnější vyšetření. a to se mi opravdu nelíbí

F

Velmi hodná, příjemná, když mi bylo hodně špatně, tak mě už víckrát přijala, ačkoli mám svého praktického lékaře v jiném městě. Přeji ji aby byla pořád taková šikovná, milá a hezká jako doposud. Hlavně ji přeji vděčné pacienty, kteří si budou její práce vážit.

Velmi příjemná a svědomitá paní doktorka. Díky jejím preventivním vyšetřením u mně odhalila závažné onemocnění a i když jsem nemocný v ničem mně toto onemocnění neomezuje. Žádné čekání, při objednání nikdy nečekám. Opravdová spokojenost.

velmi korektní, pracovitá

ke všem pacientum se chova stejně dobře,

Dobrá lékařka.

S paní doktorkou jsem velice spokojený, je velmi obětavá a kdykoliv mám problém vždy se dohodneme na způsobu léčení. Moc chválím její preventivní prohlídy a náhodné rozbory krve, kdy jako u mne se předešlo závažnému onemocnění.

Paní doktorka má velmi milý přístup k pacientům, je usměvavá a na velmi dobré lékařské úrovni. Přešla jsem od jiného obvodního lékaře a byla jsem velmi překvapena přístupem.