Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíCeník
Jana Vítková
Žádný lékař pro mne nikdy neudělal tolik, co tato lékařka. Jsem ráda, že jsem si ji našla a mohu k ní chodit. Má slunce v duši a já mám pocit, že mi ho kousek dá na cestu domů. Velice Vám, děkuji, paní doktorko, že jste.
Pavel
Paní doktorka umí člověku zkomplikovat život, řekla že trpím halucinacemi i když žádný halucinace opravdu nemám, sám vím co vidím a teďka mi to komplikuje hledání práce...
Šárka R.
Paní doktorka je skvělá. Zachránila mi život. A věci řekne na rovinu a poslouchá, což je důležité. Jde s dobou. Díky za všechno…
HK
Bohužel jsem jako většina ostatních hodnocení paní doktorky spokojená tedy určitě nebyla. Byla jsem u paní doktorky 2x a po obou sezení jsem odcházela s pláčem a ještě větším strachem než když jsem přišla. Paní doktorka mi přišla velice neempatická, několikrát jsem ji upozorňovala na to, že jsem citlivá na informace a že se snadno vyděsím a paní doktorka mě začala strašit, co všechno se mi s mou nemoci ještě muže přihodit a jak špatné to muže být. Rozhodně už znovu ne. A velice mě to mrzí, protože jsem doufala podle recenzí, že jsem narazila konečně na někoho, kdo by mi dokázal pomoct.
Karolína P.
Myslím, že tady jsou slova úplně zbytečná. To prostě musíte zažít a jsem nesmírně vděčná, že to zrovna já zažívat mohu. Prošla jsem rukami mnoha lékařů napříč lékařskými obory a je opravdu velmi málo takových jako je paní doktorka Nováková. Po první návštěvě jsem byla dojatá, naplněná štěstím a hlavně nadějí, že každý problém má řešení a že má někdo opravdu zájem ho s vámi řešit.. Pozitivní atmosféra a ohromná empatie je jen třešničkou na dortu.
DĚKUJI
Aleš Z.
Paní doktorka je velice profesionální, empatická a ráda Vás plně vyslechne a zodpoví na všechny Vaše otázky. Člověk má z návštěvy velice dobrý pocit a cítí, že je tu někdo, kdo mu chce pomoci. Velice hodná paní sestřička a pěkné prostředí ordinace. Doporučuji paní doktorku především těm, kteří mají obavy z návštěvy takovéto ordinace, po první návštěvě z Vás tento strach díky skvělé paní doktorce odpadne.
Z. S.
Paní doktorka je skvělá a lituju jen jediné věci - že jsem k ní nešla dřív. Díky diagnostice a léčbě od ní jsem svůj život obrátila o 180° a konečně mám pocit, že moje problémy mají reálné řešení. Je jen málo tak dobrých doktorů, jako je ona!
Robin M.
Paní doktorka je velmi vstřícná, milá a je to první osoba se kterou jsem začal své problemy řešit narovinu
AF
Úžasná lékářka. Má opravdovou starost o pacienta a chce pomoci, nesoudí, nekritizuje, vyslechne a hlavně pomůže! Mé rozhodnutí, paní doktorku kontaktovat a začít řešit mé problémy bylo jedno z nejlepších v mém životě.
Caroline K.
Prošla jsem rukama starého pana doktora, který na mě akorát křičel. Vypěstoval ve mně takovou fóbii, že jsem se bála i přejít k jinému lékaři. Již první návštěva u paní doktorky Novákové však na mě působila jako blahodárný balzám na duši. Je vynikající. Člověku naslouchá a snaží se mu pomoci. Stejně tak sestřičky. Jediné, co není úplně ideální, je mnoho lidí v čekárně pokaždé, když přijdu. Na druhou stranu to svědčí o tom, že paní doktorka je skutečně dobrá a žádaná. Nevyměnila bych ji.
Odpovědi
2 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Cítím se sledován. Nevěřím lidem, občas si pořád myslím že mě moje holka nemiluje. Nemůžu spát, někdy jsem nevyspalý z toho. Pořád se dívám do tmy jestli tam někdo není, tliuče mi srdce a potím se, mám prostě úzkosti. Slyším divné zvuky, hlasy v mé hlavě. Bojím se to říct mé matce, protože říkala že si vymýšlím ale to není pravda. Stále v sobě mám agresivitu, občas se mi mění chování. Jsem někdy smutný, naštvaný atd..mění se mi prostě emoce. Nedokážu být sám sebou, chci být někdo jiný. Sebe nesnáším, šikanuji se tím, že se řežu, koušu, biji do hlavy. Pořád opakuji že chci zemřít. Ale na ulicích se jen NĚKDY otáčím jestli někdo nejde za mnou, jinak se nebojím o své zdraví. Mám vlastní svět, podle kterého žiji a když mi někdo připomene kdo jsem, jsem naštvaný a můžu mu ublížit. Víte, co se mi děje? pořád chci být někdo jiný, řežu se za to. Občas brečím i kvůli mé sexuality, chci mít kladný život ale neje to. Jsem pořád v depresi, úzkostech a občas mám hádky s mojí holkou. Pořád někoho koho mám rád, ztratím a já se málem zabiji. Bojím se, být ve velké skupině lidí. Nesnáším lidi, ublížili mi několikrát, smějí se mi- kdo jsem a já pak brečím, mám chuť se zabít. Proto jsem hodně řval na učitele.. mám poznámky za to a mě už je to jedno jak půjde můj život. Zkrátka chci být někým kým chci už být hodně dlouho..
Rovněž bych doporučila osobní kontakt a objednání na psychiatrii. EN
Dobrý večer moje jméno je Aleš mám navázat prosbu sem z jistil že sem gay a trápím se ne dokážu to v sobě přijmut dětství sem byl sexuální zneužití potřebuji radu zažil sem si tam šikanu kam se mám obrátit sem na tom čím dál hůře prosím o moc děkuji pozdravem ales
Dobry den, jsem psychiatr a doporucuji zajit na sexuologickou kliniku Apolinarska, kde jsou psychologove a lekari, kteri resi podobna traumata a sexualni orientaci. Na klinice se muzete objednat bez doporuceni .
Psychiatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Psychiatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze