Ordinace
Soběšická 2, Brno

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Úžasná, pečlivá, šikovná. S takovým přístupem jsem se ještě nestakala. Škoda, že jsem k ní nechodila od začátku. J. Spiesová

Vynikající paní zubařka s velice příjemným, milým vystupováním. Vše bez problémů popíše, vysvětlí alternativy řešení stomatologického problému, je precizní, důsledná, při zákroku je možné sledovat pohádky :) Moje "dentistofobie" je pryč i vlivem toho, že paní doktorka na případné vrtání (ze kterého mám největší strach) objednává po preventivní prohlídce, takže vždycky vím, do čeho jdu. Zkrátka neměnila bych!

Paní doktorka Nespěšná je výborná zubařka. Umí, je šikovná a navíc velmi příjemná. Jsem velmi spokojená!

Paní doktorka Nespěšná je zlatíčko, odborník s citem pro svoji práci i kominikaci s pacientem. Podobné kvality můžu napsat i o sestřičce, která je s ní v ambulanci a také o kolektivu zubních techniků na tomto pracovišti. DĚKUJI :)

Paní doktorka, je zlatíčko - odborník s citlivým, lidským přístupem. Přiměřeně vysvětlí, co bude dělat a proč, dá na výběr více variant (pokud to lze). Zároveň ale chci tímto stupněm hodnocení ocenit i sestřičku, která je s ní v ambulanci a taky kolektiv zubních laborantů a poděkovat za dosavadní péči.