nám.Kapitána Kučery 10, Cerhovice
Zobrazit ostatní profily veterinářů v okolíCeník
Nina K.
U paní veterinářky jsme byli často s různými problémy jelikož máme více zvířátek. Několikrát nás zachránila, pokaždé přišla na problém (někdy to trvalo déle, někdy na to přišla hned). Kdyby nepoznala u naší fenky že je to na císaře přišli bychom o ní i o štěňátka. Uzdravila a odoperovala naší druhou fenku o kterou jsme se velmi báli. Dnes je už v pořádku.
Thomas Chris Anders
Nemohu si stěžovat. Jde vidět, že tu práci dělá hlavně pro zvířata., ošetří i když, zrovna nemáte peníze. Přijede na zavolání a když je třeba prdinuje i v noci. Spoustu zvířat mi zachránila.
Gabriela N.
Paní doktorka nebyla schopná správně stanovit diagnózu kočičce, která měla rozsáhlý nádor. Léčila ji více jak týden na zcela jinou věc, opakovaná upozornění na viditelné tvrdé boule nebrala v potaz a považovala je za naprosto banální problém. Kočičku jsme museli nechat utratit u jiného veterináře, protože pomoc již bohužel nebyla v tomto stadiu možná.
urbanova.michaela1994
Já si nemohu na paní doktorku stěžovat, vždy nám pomohla, je velice ochotná a milá. Jsem ji moc vděčná za všechnu její pomoc.
wirthova.andrea
Po jedné zkušenosti mohu říci: "Už nikdy více." Přístup paní doktorky je laxní, po jejím zákroku jsem se svým psem po dvou dnech skončila v Královém Dvoře na veterině HaF, kde ho museli dávat znovu dokupy. Léčba se díky tomu protáhla na 3 týdny a stále není v pořádku.
Příjemné prostředí,p.doktorka ochotná,milá!
odstupem času jsem zjistila, že se pani veterinářka dost pohoršila a hrabe jen
peníze a za úkony za které jsem dřív neplatila už platím a ani je nezapisuje po PC.Velice dává najevo, že není na malá zvířata.Už mám jiného veterináře a jsem velice spokojená.