17. listopadu 23, Boskovice
Nazory
Jana
Paní doktorka je velmi profesionální a empatický odborník, který dokáže vytvořit příjemné a důvěryhodné prostředí. Určitě bych všem doporučila. Jana
Tomáš
Paní doktorka je velice milá, ochotná, má lidský přístup a mohu se na ni obrátit v krizových situacích. Jednoznačně doporučuji. Tomáš
Zuzka
Neochota, při objednání vymlouvání na limity od zdravotní pojišťovny(zjištěno po ověření u zdrav. pojišťovny)
Latyska
Paní doktorka je profesionál, se kterými se dneska už tak často nepotkáváme.Dokáže se plně vcítit do svého pacienta, je chápavá a snažící se vždy najít řešení k danému problému .Docházím k ní na terapie již téměř dva roky a můžu říct, že je vždy stejně pozitivně naladěna, má široký přehled o všech tématech, které s ní pacient probírá a které ho trápí, snaží se poradit, podpořit, pomoct, dodat odvahu i sebevědomí, na druhou stranu ale nemaže med kolem pusy, nýbrž je upřímná a říká věci tak jak jsou. Mně osobně dokázala v několika směrech otevřít oči a ukázat správnou cestu, a i když můj stav se mění jen velmi pomalu, tak jsem ráda, že k paní doktorce chodím. Obdivuji jí, že se dokáže "přepínat" s každým dalším pacientem a soustředit se jen na něho. Paní psycholožku určitě doporučuji.
I
iveta
Paní doktorka je velmi empatický a vstřícný člověk, který pochopil moje problémy a pomohl mi v mé složité životní situaci. Jsem ji velmi vděčna, neboť s takovým přístupem jsem se ještě nikdy nesetkala, a to zejména u zdravotnického personálu. Je to výjimečný člověk s výjimečnými schopnostmi. Opravdu doporučuji.
syn
Vysoce profesionální přístup, přitom s lidským porozuměním a snahou pacientce co nejvíce pomoci. Takový jsem nabyl názor z péče, kterou paní doktorka věnovala moji matce trpící depresemi. Mohu Vám ji zcela zodpovědně doporučit.
Paní doktorku mohu jenom doporučit, milý vyjímečný člověk s lidským a vysoce odborným přístupem.
Marcela
U paní psycholožky jsem zaklepala s obavami, měla už po ordinačních hodinách, ale byla jsem v těžké situaci. Otevřela mi, byla velmi vstřícná, ze 2 vět usoudila, že potřebuji pomoc hned. Odložila kabát (evidentně se chystala už odejít a věnovala se mi 2 hodiny! Docházím k ní už nějaký měsíc, vždy je velmi milá, vstřícná a terapie mi pomáhá. Jsem ráda, že jsem zaklepala právě na její dveře. Doporučuji ji i ostatním, kteří váhají a mají obavu z návštěvy psychologa. Myslím, že takový lidský přístup je v dnešní době výjimkou. M.
Alena
Děkuji paní doktorce za její vysoce odborný a přitom lidsky citlivý a taktní přístup se kterým jsem se v průběhu psychoterapie setkala. Mohu její ordinaci doporučit všem citlivým až pecitlivělým pacientům. Díky, díky ...
Alena