Zobrazit ostatní profily internistů v okolíCeník
K...
Souhlasím s názory, že je to kvalitní paní doktorka s výbornou péčí o pacienty (s lidmi to prostě umí), má i příjemnou sestřičku. Této ordinaci dávám ++++++
Makuňová M.
Kvalitní péče a profesionální přístup!!
vynikající lékař
S paní doktorkou jsem velice spokojená !! Vždy dokáže pomoci, posílá na vyšetření ketrá jsou potřebná k léčbě, a to čekání...to je všude!! Prostě si paní doktorka dává záležet a neobdyde pacienta jako jiný lékař..kdo není spokojen tak ať zkusí dr. J. Hrbk. ...
Jsem s pani doktorkou velice spokojena,nic neponecha nahode,posle radaji ke specialistovi.K te cekaci dobe----remcaji hlavne ti,kteri stravi v ordinaci sami 20-30 minut,nekteri se tam zenou na 6h,kdyz se otvira az v 7h,pak si stezuji ze mrznou,nebo stoji v desti.Duchodci(ne vsichni,ale vetsina)si chodi pokecat,v cekarne si stezuji na cekani,ale vyjdou z ordinace a vesele pokracuji v krafani.MA ZKUSENOST!!!!Lidi,uvedomte si ze doktor je taky jen clovek,tak jako ja mam narok na svacinu,tak ji maji i oni.My skoncime ve 14h,oni jsou tam denne prescas,ani my nemame stale dobrou naladu!!!!!Kdyby nebyla tak dobra,nemela by tak narvano a kazdy se muze rozhodnout jit k jinemu lekari,treba k PECOVE,HRBKOVE!!!!Je jednoduche nekoho kritizovat,ale zecnete nejdriv u SEBE!!!!!DNES CEKATE UPLNE VSUDE--FRONTU U POKLADAN V MARKETECH,NA POSTE,NA URADECH,I NA ZMRZLINU,TAK SI NESTEZUJTE!!!!!S pozdravem Monika K.
Velmi dobrá doktorka a příjemná,ale to čekání:-(.Hejtmánková
Pavel
Souhlasím s dlouhou čekací dobou a naprosto nevyhovující čekárnou,navíc paní doktorka arogantní,nebere zřetel na lékařské zprávy od odborných lékařů.
Trpím těžkou degenerativní změnou obratlů a těžkou spondylozou dle lékařské zprávy od odborného lékaře přesto mi paní doktorka vystavila zprávu o mém zdravotním stavu s výsledkem schopen manuelní práce v plném rozsahu.
Jarka
Je šikovná, milá a zkušená, vždy pomůže, pro pacienta, který opravdu trpí udělá cokoliv a nezanedbá ho. Já i moji známí si ji nemůžeme vynachválit. Čekací doba je sice nepříjemná, ale je úměrná péči kterou svým pacientům věnuje, která je navíc často nad rámec jejích povinností.
Musím souhlasit s předešlými příspěvky - doktorka s vynikajícím přístupem, ale to čekání v ordinaci - opravdu hrůza. Paní doktorku bych doporučil všem pacientům.
Paní doktorka je chytrá,pečlivá,schopná(i všeho),krásná,ochotná,prostě nejlepší!Je jedno,jak dlouho se čeká v čekárně,když jí člověk potřebuje,vím,že se o něj postará a to i nad rámec svých povinností!Velice šikovná a milá je i sestřička Jana.Všichni,kdo si stěžují ať si uvědomí,že se nejedná o pásovou výrobu,ale o zdraví !Paní doktorka je obv.lékař celé mé rodiny a neměnila bych!