Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíCeník
J.M
No hrůza… Pokaždé jsem objednaná na určitý čas a stejně bere dřív ostatní. Člověk se tady fakt načeká… A někdy jen jde slyšel že tam třeba zrovna nikoho nemá a povídá si jen se sestřičkou. Určitě nedoporučuji
Beáta P.
Byla jsem nucena odejít od paní Matějové. Zbytek rodiny také. Paní Matějová má velmi laxní přístup k vyšetření. Když jí povíte, co Vás trápí, tak to neřeší. Vyšetřuje si pouze své. Nemá zkušenosti s aplikací a nošením kontaktních čoček, je názoru, že se mají nosit pouze dioptrické brýle. Kvůli tomuto jsme se vždy pohádaly a poslední hádka byla poslední, kdy jsem požádala o vypsání karty. Nutno dodat, že její zdravotní sestra je s ní za jedno, takže každá návštěva byla pokaždé hádka. Nyní už chodím jinam. Chodím tam, kde znají slušné vychování a mají patřičné vzdělání.
Chodili jsme k této paní doktorce se synem, každou kontrolu nám řekla, že je vše v pořádku, nyní nás v ordinaci přebrala jiná paní doktorka a sdělila nám, že má syn na jednom oku 3 dioptrie a vada zraku, asi 1,5 dioptrie byla zjištěna již před 2 lety, ale "paní doktorka" to neřešila a řekla nám, že je vše v pořádku!
Alena Bezecná
Tady zjistíte, že doktor o pacienta nemá zájem, prakticky se s vámi nebaví, vybavení mizivé. Nedoporučuji!!
Však ty víš Věro
Paní doktorku určtitě NEDOPORUČUJI.
Šla jsem tam se svou tříletou dcerou, s tím že šilhá.
Paní doktorka pořád tvrdila, že ne, dokonce jsem jí to i vyfotila a pořád tvrdila, že ne.
Tak jsem šla k jiné lékařce, ta okamžitě diagnostikovala astigmatismus a poslala nás ke specialistovi na FNP.
Dcera dostala brýle se čtyřmi dioptriemi a okluzor.
Jak je to možné, když je zdravá
Dobrý den, s touto doktorkou mám, alespoň já, velice dobré zkušennosti, vyšetření probíhá vždy ...no myslím jako u každého očního..změření očního tlaku a dioptrií, nikdy sem neměla žádný problem a paní doktorka se ke mě vždy vstřícně chovala.N
Nováková
Od paní doktorky často pacienti slyší, že si na své problémy musí zvyknout, protože není schopná správně předepsat brýle ani stanovit diagnózu. Není ochotna brát v potaz, že pacienti mohou být alergičtí na nějaké léky. Léčí všechny stejně, bez přihlédnutí k individuálním potřebám.
Upravit nebo spravovat profilOční lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Oční lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Oční lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě