in
Naprosto souhlasim s negativnimi nazory zde uvedenymi. Nikdy jsem se doposud nesetkala s tak neprofesionalnim, necitlivym pristupem a postupem, a odbornici stomatologove nad jejim rozhodnutim a mym rentgenem chrupu udivene kroutili hlavami. Tim, ze jsem zavcas vyhledadala jineho zubare jsem nejen usetrila desetitisice korun, ale predevsim se mi obrovsky ulevilo fyzicky a psychicky. Jsem pomerne cerstvou maminkou na materske, a jsem stastna ze mam tu hruzu za sebou predevsim kvuli svemu miminku.
milovic
Mé zkušenosti z doby před 15 lety a více: arogantní, nepříjemná, o injekci proti bolesti bylo třeba speciálně žádat a prosit (úspěšnost proseb nepředvídatelná), zákroky si pamatuji jako velmi bolestivé a nepříjemné. Paní doktorka stála u zrodu mého traumatu ze zubařů. Cca před 15 lety jsem následně měla štěstí narazit na zubaře v Anglii (srovnatelná zkušenost s dobrými zubaři dnešní doby i v ČR), několikrát se velmi překvapeně ptal, jestli mi ty zákroky na zubech, které tam viděl, skutečně prováděl vystudovaný zubař.
Třeba se paní doktorka "posunula" a dnes už své řemeslo taky dělá jinak, já už to objektivně nezhodnotím - opravdu bych odvahu vejít do její ordinace nenašla.
Naprostá spokojenost, práci odvádí perfektní.
Tato paní zubařka mne naučila se starat o mé zuby.Kdykoli jdu na ošetření tak netrpím ratličím strachem.Chodím kní již přes 10 let a NEVYMĚNIL bych ji za žádnou jinou.Tímto ji děkuji za ochotu a péči.T.Sládeček
Zdenka
Paní lékařka mne ošetřuje již 26 let a svůj chrup bych nesvěřila nikomu jinému. Nikdy jsem neměla problém s ošetřením, ať jako akutní případ nebo jako objednaná.
Termín na objednávku je vždy velice brzký, v čekárně zpravidla nestačím zahřát židli. Velmi dobrý stomatolog.
Jindřiška
S předchozím hodnocením naprosto nesouhlasím. Paní doktorka je sice rázná, ale svou práci odvádí velmi dobře a kvalitně. Jo, když jsou zuby křehké, tak plomby nevydrží. Já osobně mám na všech horních zubech korunky, na kterých si opravdu dala záležet a nikdo mi nechce věřit, že to jsou korunky. Navíc perfektně sedí a nepřekážejí. K paní doktorce chodí celá naše rodina včetně dětí a všichni jsme spokojeni.