Perfektně se orientuje ve svém oboru, je velmi zručná a také sympatická. Krátké čekací doby.
Velmi schopná lékařka, obětavý a profesionální přístup, krátké čekací doby v ordinaci, celková spokojeost.
Baro
Jsem spokojen.
Petr (Holešov)
S paní MUDr. Evou Malcovou mám ty nejlepší zkušenosti!!! Přešel jsem k ní po špatných zkušenostech u předešlých zub. lékařů (i když mne nemusela přijmout, učinila tak...). Od mala jsem vždy měl hodně velký strach z návštěv v zubní ordinaci (asi jako většina), po prvních návštěvách v ordinaci MUDr. Evy Malcové ze mne postupně opadal ten největší strach a v 38 letech jsem poprvé poznal (bohužel je to tak) co jsou to pravidelné návštěvy zubního lékaře a co je třeba pro mé zuby postoupit. To vše díky obětavému přístupu této skvělé lékařky.. Jsem jeden z mnoha jejich pacientů, kteří ji ani nemusejí zajímat, jeden z mnoha, přesto mi vše podrobně vysvětlila, navrhla řešení a chrup postupně dávám dohromady. Děkuji MUDr. Evě Malcové za její profesionální a citlivý přístup (v dnešní době málo vídané...).
Velmi špatný přístup.