Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Eliška
Paní doktorku mám moc ráda, byla mojí první gynekoložkou a mám s ní zatím jen dobré zkušenosti. V čekárně si člověk může občas počkat docela dlouho, ale beru to jako daň za to, že můžete v případě potřeby přijít bez objednání.
Kamila Rozínková
K paní doktorce Machačové chodím moc ráda.
Našla jsem ji po předchozích negativních zkušenostech s jinou lékařkou.
Poskytnuté péče a odborná konzultace je vždy výrazně nad rámec očekávání od běžné úrovně veřejného zdravotnictví.
Paní doktorka je moudrá, důvěryhodná a otevřená novým informacím.
Především oceňuji komplexní přístup ke zdraví a také nemanipulování do jakýchkoliv farmak navíc (hormonální antikoncepce například).
Dokonce za paní doktorkou nyní dojíždím na pravidelné těhotenské kontroly přes 200km, jelikož nechci kompromis nad kvalitou péče a důvěrou.
Sestřička je také moc milá, ochotná a trpělivá.
Je možné přijít i bez objednání.
Odcházím vždy s lepší náladou a jasnou myslí. :-)
Věra Mlčochová
Skvělá lékařka ! Alespoň touto formou chci poděkovat p. doktorce Machačové za mnohaletou péči. Jen podotýkám, že kromě mé maminky se loni u p. doktorky zaregistrovaly i obě mé dcery a i ony si tento krok velmi chválí.
Kateřina Rothová
Nulová profesionalita. Sestra pokládá telefon v polovině Vašeho telefonátu. Neumí odebrat krev, odebírá doktorka. Moč nosíte v jedné a té samé plastové zkumavce celé těhotenství - vypláchout a znovu. Doktorka Vás neinformuje vůbec o ničem, Vaše dokumenty vkládá do jiné složky, zapomíná na resty z minulé návštěvy (odběr krve apod.) Zázemí ordinace už vůbec nekomentuji. 1x ročně na preventivku OK, po dobu těhotenství rozhodně nedoporučuji.
I.K.
Příjemná sestřička. Paní doktorka je úplně skvělá a má dobře vybavenou ordinaci.
Vondrová
K paní doktorce už chodím pár let, pokaždé je ke mě hodná s klidným pristupem i když přijdu neobjednaná, vyslechne mě, poradí, když ňáké léky nesedí snaží se najít alternativu, při vyšetření je opatrná a citlivá. Vždy mluví na rovinu.
Co jsem zatím chodila k doktorům tak paní doktorka je za mě top doktorka.
J.S.
K paní doktorce chodím řadu let, provedla mě oběma mými těhotenstvími. Nyní se již blížím k přechodu a neměnila bych. Vždy mě vyslechla, poradila a bylo-li třeba, zahájila léčbu. Nikdy nepodcenila mé potíže.
Denisa K.
Jsem s paní doktorkou velmi spokojená je to opravdu zkušená lékařka co se zajímá o novinky ve svém oboru a nikdy u mne nic nepodcenila. Někoho může odradit, že má vcelku vyřídilku, ale při množství pacientů, které ošetřuje se ani nedivím. Mám srovnání s lékařskou z Prahy a je to nebe a dudy. Paní doktorka je opravdu špičková a jsem za ní moc ráda!
H.R.
Paní doktorka je odborník na svém místě, je pečlivá, vstřícná a ochotná, chodím k ní mnoho let a jsem naprosto spokojena.
Věra Mlčochová
Paní doktorce jsem velmi vděčná za předešlá léta v její péči. Dostala jsem se k ní náhodou na základě doporučení své kamarádky. Po čtyřech bezproblémových porodech se k ní i dnes velmi ráda vracím a vřele doporučuji ostatním pacientkám. Zároveň mě překvapila ostrá kritika z předchozího příspěvku. O ničem takovém jsem z okruhu svých známých, které k p. doktorce Machačové chodí nikdy neslyšela, zdá se mně to hodně divné...
Gynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Gynekologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně