MUDr. Eva Lesáková

Přiblížit mapu
Ordinace PL stomatologa
28.října 905, Čáslav

Přiblížit mapu

Špatné zkušenosti, odbyla mě a neošetřila mě !!! Arogantní .Černé plomby na pojišťovnu nedělá!!! Na dělnickou třídu se kouká jak na ...kor když tam přijde pacient v teplákách (pracovní oděv zahradnici)tak si hned myslí že je bezdomovec.. Jinak zdraví pacientka a učenka Přírodovědné Fakulty Praha!!! To ay věděla koho paní doktorka vyhnala i s bolestmi.. V čekárně se čeká dlouho než se paní doktorka vykecá ze známou!

Velmi pečlivě se starám o svůj chrup, včetně pravidlených kontrol u zubaře po 1/2 roce u paní Lesákové. Loni jsem jí včak intuitivně přestala důvěřovat a našla si novou zubařku, po první kontrole mě čakal šok - 2 zuby přišly o nerv a dalších 8 zubů s hlubokými kazy (většinu z nich zubařka našla zrcátkem!!). Tímto bych tedy paní Lesákové chtěla poděkovat za "skvělou" péči, kvůli které jsem málem přišla o zuby. Na závěr jen potvrzuji arogantní a necitlivé chování, díky kterém jsem nedávno našla svou babičku zhroucenou na nádraží po té, co absolvovala u této dámy akutní bolestivý zákrok.

Pani doktorka Lesakova je velmi ochotna a nekolikrat mi vysla vstric i kdyz jsem nemela termim. Je velmi profesionalni, pecliva a ochotna. V ordinaci ma moderni vybaveni, takze se na rentgen zubu nemusi chodit jinam. Mohu velice doporucit.

S paní doktorkou jsem velmi spokojená, je milá, příjemná, ochotná a odbornicí ve svém oboru.
Jana

Dobrý den, byla jsem nucena se nahlásit k paní doktorce Lesákové, protože paní doktorka Koutná ve Vrdech končila a jiný stomatolog nepřibíral. Jedině tato paní doktorka. Už vím, proč. Velice a už na pohled nepříjemná, arogantní, vždy jsem měla hrozné nervové bolesti břicha, když jsem tam měla jít. Stihla mi udělat jen jeden zub, než jsem přešla k jinému. Bohužel tento zub už je pryč. Věřím, že některý zub se zachránit nedá, ale její přístup a chování je opravdu moc arogantní a nepříjemné, už to Vás odradí.

S paní doktorkou mám velice špatné zkušenosti, a nejenom ja. Protivná, silně nepřijemná a arogantní zubařka. Preventivní prohlídky u ní neodhalí ani pokročilé záněty na kořenech. A neví jak se má chovat lékař k pacientovi, což je z mého pohledu velice důležité. Pokud nechcete přijít o zuby, tak si rychle najděte jiného zubního lékaře, zuby máte jedny a na celý život!!!Já jsem to už udělala, péči a ošetření si nemohu vynachválit, je to uplně o něčem jiném, jen mě velice mrzí, že jsem toto neudělala jíž dříve, nemusela jsem mít zuby v takovém stavu jako po léčbě p.Lesakové. Toto je můj názor.

F

Pani doktorka je velmi dobra. Nechapu ty zakomplexovany blby, ktery pisou z jedne IP adresy IP: DD.FAF.DE.KKA nejdriv pod jmenem Pavlu a pak si na svuj prispevek napisou souhlas ze stejne IP adresy IP: DD.FAF.DE.KKA pod jmenem Ilona Novakova. To samy i z IP IP: CG.KEF.EC.CEK nejdriv jako Novakova a pak jako TOM. Lidi jste ubohy. Pani doktorka si na me vzdy cas udelala a vzdy mi pomohla. To, ze mi vytyka mou peci o chrup celkem chapu, i kdyz si zuby cistim 3x denne, ale k ni chodim jen 1x za rok a pul a to je prece jen malo. :-) Tak prestante anonymne urazet a vymyslet si jmena. Pani doktorku vrele doporucuji.

K pani doktorce Lesakove chodim jiz nekolik let. Je velmi ochotna a kdykoli jsem potrebovala osetrit zuby, ackoli jsem nemela termim, vzdy mi vyhovela. Je velmi pecliva a profesionalni. Chdi k ni cela ma rodina a jsme vsichni verlmi spokojeni. Mohu velice doporucit- mit takovou lekarku v teto dobe je opravdu stesti.

S MuDr. Lesákovou jsem naprosto spokojená, je již 3. stomatologem, kterého jsem vyzkoušela a teprve ona mi dala zuby do pořádku. Je pečlivá, milá a profesionální. Mohu jen doporučit.

chodíme k paní doktorce celá rodina.nemohu si na nic stěžovat, vlídná ,usměvavá a odborný přístup k práci.