Zobrazit ostatní profily plastických chirurgů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily plastických chirurgů v okolíCeník
R. V.
Byla jsem u paní doktorky na augmentaci. Jsem naprosto spokojená. Výsledek přirozený, nepatrné jizvy a zatím žádné komplikace. Můžu jen doporučit. Doktorka je moc milá, empatická a svou práci dělá s nadšením. Děkuji
Jana Dittrichová
Celý život mě trápila nadváha, věčné diety s jojo efektem vedlo k mega převisu břicha. V 50 jsem se odhodlala vše změnit a převis si nechat odstranit. S přístupem, léčbou i výsledkem operace jsem maximálně spokojená. Paní doktorka má zlaté ruce i srdce. Milá pečlivá, nemůžu nic vytknout.
pbocan
Nevím, nakolik se podepsal telefonát během operace na nekvalitě jizvy, na každý pád se domnívám, že by se telefonovat při šití nemělo a neúspěch tak přičítám právě tomuto, byť by celá situace mohla dopadnout stejně, i kdyby paní doktorka neměla telefon mezi ramenem a uchem v jisté části operace.
Anežka V.
U paní doktorky jsme byla na augmentaci poprsí. Odvedla výbornou práci, jsem nesmírně spokojená. Je velmi milá, vše vysvětlí. Usměvavá a má opravdu šikovné ručičky! Jestli ještě někdy nějaký zákrok podstoupím, rozhodně se k ní ráda vrátím!
Upravit nebo spravovat profilPlastičtí chirurgové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Plastičtí chirurgové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Plastičtí chirurgové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze