Consultation in English • 800 Kč

Konzultace online • 800 Kč

Platba za konzultaci je přeposlaná přímo specialistovi. Specialista sám určuje způsob rušení návštěv a vracení peněz pacientům.

V případě problémů s platbami kontaktujte specialistu.

Nezapomeňte, že ZnamyLekar.cz neúčtuje žádné dodatečné poplatky za objednání návštěvy a nezpracovává platby jménem specialisty.

Připravte se 10 minut před konzultací. Ujistěte se, že je váš telefon nebo počítač nabitý. Pro video konzultaci zkontrolujte připojení k internetu a nastavení mikrofonu a kamery. Můžete také připravit svou lékařskou dokumentaci (např. výsledky vyšetření).

centrum Brna

Bankovní převod, Hotovost

Individuální psychoterapie (50 minut)

Psychologické poradenství

Diagnostické testy +3 Více

Osobní psychoterapie

Psychologické vyšetření

Rodinné psychoterapie

Nejčastěji hledané služby

Consultation in English

Individuální psychoterapie (50 minut)

Konzultace online

Psychologické poradenství

Ostatní služby

Umístění: jiné místo Jiný

Po sérii sezení, se díky jejímu směřování cítím odolnější, umím své „těžké“ stavy pochopit, předvídat a lépe se v nich orientovat. Zároveň jsem pod jejím vedením získala škálu možných nástrojů, jak se s akutními stavy popasovat. Jejich možná řešení jsou výsledkem našich intenzivních rozhovorů, jsou personalizovány, nejde o instantní univerzální rady, které se umíte dočíst na internetu. Tuto skutečnost mohu porovnat, protože jsem navštěvovala i jiné terapeuty.
Ještě bych se ráda zmínila, že Dr. Reichelovou jsem si vybrala na základě osobního doporučení mé známé, která s ní má stejně pozitivní zkušenost a také na základě jejího profesionálního profilu a skutečnosti, že se neustále vzdělává v různých nových terapeutických přístupech. Za její přístup jí chci upřímně poděkovat.
Judita

Umístění: jiné místo Jiný

Paní psyhoterapeutce Evě Kuzmiak Reichelové vděčím za profesionální, velmi osobní a hlavně empatický přístup, který mi pomohl pochopit a pojmenovat zdroj mých potíží, které mě dostávali do nepohody a stavů, s nimiž jsem si už sama nevládla pomoci.
Toto poznání považuji za největší přínos její terapie. Pochopila jsem, že není v silách terapeuta zázračně a na počkání uzdravovat prostřednictvím instantních rychlých rad, ale síla procesu uzdravování mé duše spočívá v sebepoznání a v rozpoznávání mých emočních stavů, které jsem bez jejího vedení neuměla uchopit, přijmout
a natož ne zpracovat, co mě přivádělo k zoufalství a stavům beznaděje.
Paní doktorka mě na této cestě profesionálně doprovází a cítím, že se mnou mé úspěchy i neúspěchy v léčbě upřímně sdílí, což mi dává naději věřit, že pro ni nejsem jen „další“ klient v pořadí a to je pro mě velmi důležité.

Umístění: jiné místo Jiný

Pani Eva je náš rodinný anjel. Pomohla opakovane mne, manželovi a neskôr aj našej dcére. Vždy s maximálnou láskavosťou, nehou, porozumením a empatiou. Naše problémy možno neboli najťažšie, ale keď sa človek nevie pohnúť z miesta, je fajn obrátiť sa na odborníka, ktorý vidí situáciu z nadhľadu. Pani Eva nám dala vždy konkrétne rady, ako postupovať, aby sa problém zmiernil a postupne celkom zmizol. Vždy sa to podarilo. Navyše nám dala vhľady, prečo sa vecí dejú, ako ich vieme prijať a spracovať. Nikdy sme pred ňou necítili hanbu, hoci sme sa za problémy hanbili, pri nej sme našli bezpečný priestor na rozhovor, pochopenie a pomoc. Poznám viacero ľudí, ktorým pomohla a pomáha. Oceňujem jej vysoko odborný, citlivý, vnímavý a ľudský prístup. :)