Jana Bijoková
Paní zubařka i sestřička jsou velmi suprové dělají svou práci naplno a úsměvem a hlavně velmi dobře.I když jsme se přestěhovali tak nechci měnit.
Kuchařová
Výborná paní zubařka i sestřička. Obě jsou příjemné, hodné a odvádí precizní práci...Vždycky jsem měla hrůzu ze zubařů, ale díky Mudr. Kučerové ho nemám a do ordinace nechodím se sevřeným žaludkem :)
linkuleva
Opravdu jsem se setkala s nevšedním přístupem paní doktorky, ale i sestřičky. Také jsem pro neschopnost musela změnit svého dlouholetého zubaře a díky paní doktorce se opět na svět ráda usmívám. Trvalo to sice delší dobu, ale výsledek opravdu stojí zato. Jsem ráda, že jsem našla odvahu ke změně a nelituji. Vřele doporučuji.
Tatarák200
Nevím jak to je s tím když od neschopného zubaře pacienti odejdou k jiným lepším zubařům, zda i pak zdrav.pojišt.financují neschopné lékaře, kteří už nemají klientelu. Já jsem rád že jsem řešení našel a varuji zde před dr.Wichrovou která mi doslova zanedbala péči přestože jsem vždy dodržoval prevent.prohlídky. Nyní mi nový super zubař dal zuby dokupy během pár týdnů, a nedoplácel jsem moc. Nebojte se změnit zubaře, ani nevíte, jeslti ten váš je dobrý nebo ne. Až provedete změnu nestačíte se divit. Naopak pokud máte skvělého zubaře, važte si ho. Hodně zdraví přeji Tatarák Havířogv
Olivová
Fantastická zubní lékařka. Nejen svým přístupem k pacientovi, ale i svou prací. Opravdu nemohu vytknout jedinou věc. To samé mohu říct o sestřičce. K této paní doktorce chodí s radostí i mé malé děti, nebojí se a paní doktorka je k dětem skvělá...
p,Roman
Jak z hlediska profesního, tak i z hlediska lidského je paní doktorka naprostá špička, můžu pouze doporučit!
Jaromír S.- Mireček
Skvělá doktorka i setřička a hlavně velice příjemné,usměvavé a vše vysvětlí.A já také odcházím vždy s usměvem.
nejlepší paní zubařka kterou znám!Je hrozně hodná a ohleduplná :-)je jí přístup je super
Vyborna zubarka, nedela nic co nemusi a to co musi, dela poradne,prijemne jednani. Poprve jsem od zubare odchazela nerozladena i po zakroku :)
Martin C.
Profesionální, ale hlavně lidský přístup k pacientům dělají z tohoto stomatologa naprostou jedničku v okolí. Moc rád k paní doktorce chodím a podle ostatních komentářů, nejsem jediný.