Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Eva Kozlová
Pani doktorku Krejcovou znam jiz ctyricet pet roku.Vzdycky byla skvela, ,starostliva,s opravdovym zajmem o pacienta.Jiz v mladi mi hodne pomohla s mymi zdravotnimi problemy,na coz nikdy nezapomenu a dodatecne znovu dekuji.Nyni se peclive stara o mou 85 letou maminku a musim znovu rici,ze je porad jedna z nejskvelejsich lekarek,jake jsem kdy poznala.Proto posilam obrovske diky, za nas za vsechny,kteri
ji maji radi a je nas spousta.Preji pevne zdravi a hodne radosti z vnoucat .Sestricka je slunicko,ji patri take velky dik za ochotu i usmevy,ktere rozdava.Pekne vam to spolu funguje ,ku prospechu pacientu.DIKY
Hulinská.A
Paní doktorka je nejlepší na Nýřanské poliklinice.Znám ji víc jak 30 let a nemůžu si ji vynachválit.Že je nejlepší svědčí i to ,že mají čekárnu stále plnou a vedlejším praktickým lékařům ,zejí prázdnotou.Musím podotknout,že má v ordinaci super sestřičku,od ní by se mohly učit ostatní sestry ,jak aplikovat injekce.Dávám jen a jen kladné hodnocení.
Absolutně nechápu,jak může někdo kritizovat vynikající lékařku s mnoha zkušenostmi a nejochotnější sestru na poliklinice !!!!Nesetkala jsem se nikdy s neochotou nebo nepříjemným jednáním.Paní doktorka je milá,ochotná a vždy mne důkladně vyšetřila.Sestřička je usměvavá a aplikaci injekcí skoro necítím.Jestliže dáma,která je kritizuje,myslí,že si pomohla svým odchodem,tak budiž,ale je to jen její názor !
čalalamáda z BOBRA
jo jo
Kovařík
Je to žena na svém místě.Svoji práci zvládá velice dobře,doporučuji všem pacientům.Čekací doba v čekárnách je všude stejná.
občan z Nýřan
Více úsměvu by neškodilo.
vopat
MUDr. Krejčová byla před revolucí mojí dorostovou lékařkou. Pečlivý přístup a plnou čekárnu mívala už tenkrát, což jsme jako studenti jedině vítali :-) Pak jsem se s paní doktorkou setkal ještě jednou - u vojenské komise. Určitě svým názorem přispěla k tomu, jak to tenkrát dopadlo, takže jí po téměř 20ti letech děkuju a přeju ať se jí všechno daří.
Karafová Zdeňka
v Nýřanském lékařském domě je to nejlepší praktický lékař s vynikající schopností určit diagnozu u pacienta,nikdy neodmítne ošetření během i po pracovní době,vyjede na každou návštěvu pokud si to pacient i jeho zdravotní stav žádá.Pomůže a poradíVšem.
naše rodina
Velmi schopná,pečlivá,škoda,že nejde naklonovat.Takových lékařů je málo.
V ordinaci je s milou,veselou sestřičkou,jsou v dokonalé harmonii,bezvadná kompletní péče
o nemocné.
Jediná nevýhoda je čekací doba,je zde pořád plno,každý si ale raději počká,než by šel ke kolegům,(jsou tam ještě dvě ordinace),kde je většinou prázdná čekárna.