Zobrazit ostatní profily internistů v okolíCeník
Renata Renamo
K paní doktorce chodím pravidelně delší dobu a jsem s ní spokojená. Je velmi milá a ve svém oboru má mnohaleté zkušenosti. Léky, ketré mi ordinuje mi pomáhají. Děkuji za její péči a doporučuji :-). R. Mokrá
karaula
Já sice chodím k dr. Chrištofové, která má ordinaci s dr. Krejčí a je také velmi dobrou lékařkou, ale ze začátku jsem se setkala s dr. Krejčí. Z odborného hlediska je i MUDr. Krejčí velmi dobrá doktorka a pacienti mohou mít jistotu, že se dostali do těch správných rukou. Oceňuji její milý a lidský přístup. Doporučuji. L. Zapletalová.
sedláčková martina
DOBRY DEN MAM DOTAZ PŘED ROKEM ANĚCO JSEM BYLA NAPOSLEDY U NAS NA INTERNĚ A PAK JSEM MĚLA DOJIT NA KONTROLU A NEVYŠLO MITO A STEJNAK MI PSALA STEJNE LEKY I KDYŽ JSEM ŘIKALA ŽE BYCH POTŘEBOVALA ALSPON 2KRAT DENĚ BRAT ANEZVIŠILA MI TO DĚKUJI SEDLÁČKOVÁ
Paní doktorka je výborná jak z profesního hlediska, tak i po stránce lidské. Vždy mi a mé rodině velmi pomohla, má skvělý přístup a ohleduplné jednání.
Upravit nebo spravovat profilInternisté s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Internisté s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
Internisté s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně