Petra K.
Vyborna lekarka. Nedokazu si predstavit, ze bych musela chodit k nekomu jinemu.Vzdy vse vysvetli a je moc ochotna.
salusa
pečlivá a zkušená zubařka, která svému oboru rozumí a pokaždé odvede maximální výkon. více takových lékařů a nemám obavu o tuto zemi :)
scorpionka182
Úžasná, usměvavá a milá doktorka, ke který se člověk nemusí bát chodit :) A taky super sestřička :-)
sedloni
Přidávám se k ostatním, kvalitní zubařka s kvalitním přístupem, asi holt stará dobrá škola...
host
S paní doktorkou je léta spokojena celá moje rodina, časem k ní přibyla i manželova rodina a naše děti a to dojíždíme z daleka. Ale tu ochotu, milý přístup a neuvěřitelnou pečlivost aby člověk jinde pohledal. V neposlední řadě máme moc rádi sestřičku Šmídovou, obě dámy jsou skvělé!
L.K.
K paní lékařce chodím již řadu let a jsem naprosto spokojená.
Lubomír Kopka
K paní doktorce chodím od SŠ, jsem vždy spokojen s profesionálním a zároveň lidským přístupem, ohleduplností a pečlivostí. Přihlásil jsem k ní manželku i obě děti a ač jsou malinké, velmi to s nimi umí. A má výbornou sestřičku.
René
Jemná,ohleduplná k pacientovi,Ochotná a vstřícná k požadavkům a dotazům pacienta.Pro citlivé pacienty je její chování a jednání s ním uklidňující.Nemám nejmenší negativní postřehy
Chodím sem už od základní školy. Sice se vždy bojím, ale opravdu jsem spokojená jak s přístupek tak i s prací :-)
rodina Bobisudova
Celá rodina jsme s paní doktorkou i sestřičkou velmi spokojeni již mnoho let.Obě dvě jsou vždy milé, ochotné,pečlivé a zkušené.
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze