Praktický lékař pro dospělé
Ruská 99/44, Ostrava

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

R
Umístění: Praktický lékař pro dospělé Jiný

Paní doktorka je skvělá. Vše vysvětlí a snaží se co nejvíc pomoci. Četl jsem tu názory a některí lidé co tady na ní nadavají tak by se měli stydět a zamyslet se nad sebou. Paní doktorka je jenom člověk a pochopitelně se muže stat že nemusí mít dobrou naladu. Ale vždy se snaží pomoci a hledá nejlepší způsob léčby.

Umístění: Praktický lékař pro dospělé Jiný

Pani doktorka je pečliva. Vzdy vse vysvetli. A kdyz nevi neboji se zkonzultovat s jinym odbornikem. Aby vse probihalo v poradku. Jsem u pani doktorky jiz nekolik let a vzdy vse v poradku. Zajima se a poradi. A pokud si nekdo mysli ze je stroj a nemuze mit sem tam blbou naladu tak at se podiva do zrcadla. Nikdy i kdyz mela zrovna spatny den me neodbyla.

R
Umístění: jiné místo Jiný

S paní doktorkou se po telefonu špatně komunikuje, pořád nemá čas, tvrdí že má hodně pacientů, skoro všechno za ní vyřizuje zdravotní sestra a do telefonu je velmi nepříjemná.Paní doktorku mám jako zástup, za svoji doktorku, která má dovolenou, nechtěl bych ji mít trvale za svoji doktorku.
Chtěl jsem po ní, ať mi domluví test na covid, zaměstnavatel mě poslal povinně do karantény, nic mi pořádně nedomluvila, musel jsem se starat sám.

Paní doktorka je velce náladová, někdy až nepříjemná. Poznáte to podle pohedu. Někdy pro vás udělá první-poslední, někdy když nemá náladu tak vás pošle pryč i bez vyšetření. Měla by se nad sebou zamyslet!

Paní doktorka je velmi příjemná,naslouchá pacientům, protože si myslím, že ne jenom léky se dá léčit, ale někdy je důležité poléčit i duši člověka. Vždy nám celé rodině, která tam již okolo 25let chodí, pomohla jak po zdravotní, tak po psychycké stránce. Pro tento přístup a fundovanou léčbu ji velmi doporučuji i ostatním.

*****

K paní doktorce chodím 20let.I když léta s rodinou bydlím mimo Ostravu,nikdy jsem neuvažovala přejít k jinému lékaři.Paní doktorka je velice pečlivá,srdečná,moc hodná.Černeková.

o.k. umí

U paní doktorky nebudu komentovat její pracovní docházku :)(k lékaři nechodím půl hodiny před ukončením ordinační doby),ale její odbornost,zájem řešit zdravotní problém a ochotu hledat řešení při léčbě nemoci.Jsem u ní teprve pár let,ale jsem s ní naprosto spokojen.Má velice příjemnou sestřičku,která UMÍ odebírat krev.
p.Kuchařík

Jak někdo může tvrdit že je dobrá.Když si dělá co chce.S pracovní doby si neláme hlavu.Má tam být do 11 hod. člověk přijde o půl a klidně si řekne že je na odchodu.Je arogantní a své jednání přesahují meze.Asi neví kdo jí platí.Proto naní podávám stížnost.