miroslav.valenta
Při pravidelných preventivních návštěvách i při řešení potřebných dalších potíží se stále přesvědčuji , že paní doktorka je opravdu profesionál: při práci přesná, pečlivá, ohleduplná při ošetřování bolestivých výkonů. Před výkonem mne vždy odborně poučí o postupu své práce čímž paralyzuje možný strach či obavy. Pečuje o můj chrup již mnoho let a vždycky odcházím s pocitem uspokojení z její precizní práce. Její péči oceňuji , moc si jí vážím a upřímně děkuji.
Paní doktorka Eva Kovalová mě zbavila opravdu panického strachu ze zubaře, který jsem měla bohužel vypěstovaný z dětství. Jsem její pacientkou už mnoho let, ještě z doby totality. Nepředpokládám, že by tyto řádky někdy četla, ale pro ty ostatní, kteří nemají šanci být ošetřováni tak hluboce lidským a profesionálním způsobem - jen krátce. Vážím si ji nejen jako zubní lékařky, ale rovněž jako člověka.
Souhlasím s hodnocením předchozích pacientů,také jsem v její péči již dlouhá léta a takéž moje rodina je opravdu nejlepší
Paní zubařka i sestra jsou výborné, vždycky se k ní těším....Jana Sedláčková, Krnov
Chodíme k paní doktorce přes dvacet let celá rodina, ošetřuje tedy i v současnosti všechny tři naše generace. Ke všem přistupuje s maximální ochotou a individuálním přístupem podle stupně citlivosti na bolest. Děkujeme jí touto cestou za vynikající odvedenou práci a přejeme pevné zdraví i jí. Remeš
Skvělá svým přístupem k pacientovi, pečlivá a poctivá. Velmi zkušená lékařka, mohu posoudit nejen jako pacientka, ale také jako spolupracující zubní laborantka momentálně na mateřské dovolené. Paní doktorce přeji, aby se jí dařilo a byla se svou prací spokojená tak, jako jsou spokojení její pacienti. Díky D.B.
skvělá zubařka lepší jsem neviděla:-D
miroslav.valenta@tiscali.cz
Paní doktorka Kovalová je výbornou zubní lékařkou. Navštěvuji ji v ordinaci pravidelně a mohu její péči o pacienta jen chválit. Je vždycky příjemná, chrup ošetřuje s velkou pečlivostí,precizností, jemností a při vysoké odbornosti. Strach z ošetření po oslovení a prvních dotycích mizí. A i ty nejnáročnější zákroky jsou u ní vlastně opravdu bezbolestné. O všech krocích mě jako pacienta před ošetřením i po něm informuje. Odcházím vždycky velmi spokojen s její profesionální péčí. Moc děkuji..
Helena B.
Jsem také spokojena. HB