Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Umístění: Poliklinika DAM s.r.o. Jiný

Dnešní velmi nepříjemná komunikace se sestrou paní doktorky mě motivovala k napsání této recenze. Předem podotýkám, že nejsem pacientem této paní doktorky. Přišla jsem s otokem a akutní bolestí hned ráno, bohužel moje lékařka byla na dovolené a zástup byl stanoven až na odpoledne. Sestra se vůbec nezajímala o můj stav a upozornila mě, že pracovní doba začíná až za pět minut. Aby se mě co nejdříve zbavila, odeslala mě na chirurgii. Tam se velmi podivili, jelikož nešlo o úraz, což jsem jí sdělila, ale zřejmě vůbec neposlouchala. Když jsem se dobelhala zpět do patra, naštěstí se mě velmi empaticky ujala sestra od jiné lékařky, kde se mi dostalo profesionální pomoci. Je tedy rozhodně co zlepšovat. Opravdu málokdo chodí k lékaři, aniž by skutečně potřeboval pomoc.

T

Velmi špatná doktorka ,po každé kdy tam nerad přídu mi až na jeden případ nikdy nepomohla,na pořádné vyšetření nepošle s bolesti v podbřišku posílá na psychiatrii ,nyní jsem tam přišel s bolestí v krku horečkou 38,a pálením břicha a dále.Opět se nedělo nic ,dostal jsem prášky na nic vůbec mě nepomáhají a přes sobotu a neděli jsem strávi s horečkou 39,6.Myslí te si že je to dobrý přístup? Za prášky jsem doplatil asi 140,- ale za co když jsou k ničemu.Tím to žádám paní Kolářovou aby mě pozvala na pořádné vyšetření kde na otomanu nebude mít věci ale bude vyšetřovat pacienta a podobně a příde na to co mi je.Poslat pacienta domu s práskama bez pořádného vyšetření ,se dost divím že se nebojí že se může něco stát,nebo jí to je uplně jedno?Rád bych aby mi paní Kolářová napsala jak hodlá pokračovat v mém léčení,takle to dál už nejde ,chci si užívat života a ne žít s bolestí která se nedá snést.Všici mi říkají ať si najdu jinou doktorku ale tahle mi zdraví zničila tak ať ho dá dohromady.

super doporučuji

Z

Nezájem o pacienta,stále chvátá a nemá čas,pacienta neposlouchá,pacient je pro ni jen číslo v její kartotéce.Zapomíná,že jednou bude také ve vyšším věku.Velmi špatný lékař,nedoporučuji.

Člověk si tu připadal jako u výrobní linky a ne jako v ordinaci!!!

Je opravdu lekarka jak ma byt. Citim se u ni skvele.

Doporučuji,vstřícná,milá,příjemná.S pacientem promluví,situaci vysvětlí a svému oboru rozumí.Jsem moc spokojená.Doporučuji

K paní doktorce chodím už řadu let a jsem s její péčí vždy spokojený.Je milá a vždy dokáže dobře poradit.Již opakovaně rozpoznala správně moji nemoc a vždy správně a dobře zaléčila.D oporučuji.

Veľmi príjemná lekárka. Bola som prekvapená krátkou dobou strávenou v čakárni. Odborná, milá, ochotná...

Vyborná paní doktorka, zatím nejlepší praktická, kterou jsem měla. Vstřícná, věcná, dobrá odbornice s pochopením. V čekárně nečekáte dlouho.