MUDr. Eva Klimovičová

Gynekolog Více

Břeclav 1 adresa

Kontaktní údaje

Gynekologická ambulance MUDr. Evy Klimovičové

Lednice, Pekařská 75, budova Zdravotního střediska, dvorní trakt, první patro, Břeclav

Nepotkala jsem v zivote lepsiho doktora jako je ona... tak jak tu vsichni pisou, velice pecliva, ochotna, se srdickem na spravnem miste, je uprimna, ma kontakty na dalsi vyborne lekare s kteryma spolupracuje,proste jak bylo receno, clovek se tam opravdu citi jako VIP klient pricemz se tak chova opravdu ke vsem co jsem slysela. Provazi me ted celym těhu a je opravdu precizni ve vsem do posledniho detailu. Moc si ji za to vazim a dekuji ji za to.

• S

V životě jsem nezažila lepší přístup, paní doktorka má vše - profesionalitu, empatii, pečlivost. U ní si každá pacientka připadá jako VIP. Přála bych si, aby byl každý doktor alespoň z půlky jako ona.

• D

Pani Doktorka Klimovičová je nielen profesionál vo svojom obore ale hlavne človek s veľkým srdcom.Pracuje na 1000...% a každý pacient je pre ňu ten najdôležitejší,ešte som sa s takou zanietenosťou a starostlivosťou o pacienta nikdy nestretla.Prosto top!Odporúčam:-)

• Umístění: Gynekologická ambulance MUDr. Evy Klimovičové Jiný

Dakujem pani doktorke za jej ochotu a naozaj uzasny a jedinecny pristup. Sklanam pomyselny klobuk a som vdacna kamaratke, ze mi ju odporucila. V anglictine sa hovori: "She goes extra mile for each patient." To naozaj najlepsie vystihuje jej zanietenie a pracovitost.
    Ste najlepsia. Dakujem.

• Umístění: Gynekologická ambulance MUDr. Evy Klimovičové

• S

Paní doktoru mohu vřele doporučit!:-) Přešla jsem od jiného lékaře. Je to výborná gynekoložka a žena a má o všem přehled a s čímkoliv pomůže a poradí. Opravdu jí záleží na každé pacientce a přistupuje velmi profesionálně. Jen se u ní delší dobu čeká, ale není se čemu divit, to čekání opravdu stojí za to!

• Umístění: Gynekologická ambulance MUDr. Evy Klimovičové přechod od jiného lékaře

• V

Naprosto úžasná paní doktorka, není nic lepšího, než mít doktora, který ví, co dělá a co je pro pacienta nejlepší. Opravdu mohu jen doporučit a zároveň si přát více takových doktorů, kteří berou svoji práci především jako poslání.

• Umístění: Gynekologická ambulance MUDr. Evy Klimovičové

• Škoda, že si většina z nás lednických klientek neudělá čas na toto hodnocení.
    Ne, že by Mudr.Klimovičová měla nouzi o nové pacientky.
    Ale alespoň by se její jméno začalo na internetu masivně skloňovat také více v souvislosti s její profesí a jsem si naprosto jistá, že v drtivé většině pouze kladně.
    Pro mě je rozhodně největším profesionálem, se kterým jsem se v oblasti zdravotnictví setkala, zatvrzelým workoholikem a troufám si říct, také adekvátně přistupujícím psychologem.
    Můj názor na ni jako na gynekoložku je tedy veskrze pozitivní.

• A

Uzasna pani doktorka,vrele doporucuji.Vzdy se mi venuje na 100 procent.Dekuji za to ze se najde jeste poctivy doktor.opravdu vrele doporucuji.

• I

můj názor na pani doktorku je jen pozitivní...chová se především jako jedna z nás,nemluví příliš odborně pokud to neni nutné,takže všechny rozumíme tomu co říká a to je velmi důležité.Je tady pro nás a to mě těší :-) Mluvím i za svoji maminku,takže od nás dva body pro vás :-))

• E

Také přidávám svůj názor a současně děkuji této výborné paní Doktorce! Mohu jen vřele doporučit.. :)