Pani doktorka nepříjemná, arogantní, neprofesionálni pristup k pacientovi. Po zadnem vyslechnuti tykajiciho se zdrav.problémů a jediném zmereni tlaku jsem zaplatila 90kc poplatek a odesla domu s tim ze si mam zajit ke svemu obvodnimu lekari.
michelle.kunzova
Takové rčení o paní doktorce se mi absolutně nelíbí!!!Člověk který má věk neznamená,že je špatný a paní doktorka je velice milá a hodná!Člověk v jakémkoliv věku má někdy zlé a někdy dobré chvilky!Paní doktorku mám ráda a myslím,že nejsem sama-jeto VELICE DOBRÁ LÉKAŘKA!!!!Jemi jedno i kdyby měla 90let!!!!
šarka
Tato osoba by měla byt dávno v důchodu,je vidět že pohotovost ji velmi obtěžuje.
Macková jana
K paní doktorce chodím 40 let. K porovnání s jinými praktickými lékaři je velice pečlivá a velmi dobrá diagnostička. Navíc Vám bez obalu řekne jak na tom jste. Podle mne nejistota, jak na tom jste je další nemoc. To Vám u paní doktorky nehrozí. Jedná vždy na rovinu! Děkuji !!
Je super.
Mohu jen doporučit
Nejlepší!
Marcela S.
Velmi dobrá, pečlivá a do důchodu určitě nepatří. Mnoho mladších lidí není tak aktivních jako ona.
Je to super
HANA