Dobrý den, k této lékařce chodím již jako 3generace z naší rodiny a je dobrá, i když ted chodím k mladé paní doktorce nad kterou má dohled- Mudr. Michaela Vítova, ta je skvělá, velice milá, ochotně vše vysvětlí a přistupuje k pacientům velmi pečlivě. Zatím nemohu nic vytknout
Paní doktorka Kijonková už sice moc neordinuje, ale vede a zaučuje ve své ordinaci mladé lékaře. Pokud budou šikovní jako ona, doporučuji tuhle ordinaci. V naší rodině má několik generací pacientů.
Výborná lékařka s velkými zkušenostmi.
Nepíšu hodnocení přímo Mudr. Kijonkové, která je podle mne a dalších pancientů čím dál horší, ale mladé velmi šikovné Mudr. Vítové, která u ní pracuje. Mudr. Vítová mi vždy vše pečlivě vysvětlí a je velice příjemná a opatrná. A k malým dětem velice laskavá. Zato sestra, kterou podědila po předchozí doktorce,je případ sám o sobě. V pondělí ráno, při zavolání telefonem, je neskutečně protivná a s blížícím se koncem týdne, její protivnost ustupuje. A to nemluvím o tom, jak se vyjadřuje k telefonům od pacientů, když položí sluchátko. Měla jsem tu čest to slyšet, když jsem seděla na zubařském křesle. Mohli by ji vyměnit za nějakou příjemnější. Ale Mudr. Vítová je skvělá.
Miluše Šrubařová
Skvělá lékařka!