Ke Kolečku 50, Křivoklát
Iva
Přistěhovali jsme se z okr.Kladno a kvůli vzdálenosti jsem přešla sem. Absolutně jsem nečekala tak perfektní přístup, prostě nádhera! Manžel okamžitě přešel také. Paní doktorka zvládá hlavně spoustu vyřizování po telefonu a člověk nemusí zbytečně dlít v čekárně kvůli prkotině, to je jedna z mnoha věcí samozřejmě! Naprostá spokojenost a paní doktorce přeji hodně hodně zdraví a pevné nervy v "této" pitomé době.
Krystod
Nejlepší doktorka jakou sem kdy poznal.Je milá,profesiální a
vždy vše správně diagnostikuje.I když je to praktický lékař pro
dospělé,ošetří i moje děti.I přesto jak je dokonalá je i rychlá.
Nikdy tam nečekáme déle jak deset minut, a to i když
je plná čekárna.V případě nutnosti přijede i k nám domů.
Je velice ochotná a příjemná i sestřička.Mohu jen a jen
doporučit.
vstřícná a chápající, znalá, korektní
Paní doktorka je moc příjemná a milá- hlavně lidská.Profesionál a rozmí své práci, kterou bere jako poslání. Všem doporučuji a přeju jí vše nej :)
Máme to štěstí, a to celá rodina, že se svěřujeme do péče paní doktorky s naprostou důvěrou. Je kdykoliv ochotna pomoci a udělat mnohem více než by musela.
Michal Škarpa
Velmi ochotná vstřícná,když člověk potřebuje poradit ráda poradí.Umí naslouchat lidem a řeší s nimi jejich starosti.Mohu jen poděkovat že tu taková doktorka je.
Paterová Mirka
Paní doktorka je výborná, pečlivá a spolehlivá.
Rudolf
obětavá, ochotná, připravená vždy pomoci i mimo pracovní dobu a u pacienta doma
honza
Výborné zkušenost. Příjemná, pečlivá, ochotná. Není problém jí zavolat třeba i o víkendu, přijede, pomůže.
MiLu
S paní doktorkou nemám dobré zkušenosti, již jsem u jiného lékaře, tak mohu srovnat.