Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
P.A.
V pátek jsme šli se synem jako k zastupující doktorce s podezřením na angínu. Poslala nás domů s fenistilem a obkladem. Nechápu, že tak zkušená doktorka nepozná angínu od virózy. O víkendu jsme museli na pohotovost, protože se zdravotní stav velmi zhoršil...
madla31
Paní doktorka Kalová je příjemná jak k miminkům tak k rodičům. Ve všem mi poradila. Byla jsem u ní s 14 den. miminkem a nemůžu si stěžovat. Vřele doporučuji.
Velmi příjemná, obětavá a odborně na výši. Jsme velmi spokojeni.
Paní doktorka Kalová je opravdu nejlepší a nejpečlivější lékařka, jakou jsem kdy poznala. Má také velice krásný lidský přístup k dětem i nám rodičům, což kolikrát bohužel některým zdravotníkm chybí, jako je např. Dr. Stejskalová, která ji v nepřítomnosti zastupuje. Nechápu, jak tato paní může vůbec pracovat jako pediatr.
paní doktorka Kalová je výborná lékařka,dosud jsem lepší nepotkala,souhlasím tu s více názory,že když jsem musela v případě její nepřítomnosti zajít vedle k pí Stejskalové tak jsem byla úplně nešťastná, je to protivná paní, která vám dá znát že ji obtěžujete a již dvakrát se mi po jejím ošetření stalo,že jsem musela jet pak do Brna na pohotovost, protože mi řekla samozřejmě že dceři nic není,ale opak byl pravdou a to již dvakrát,takže pokud zjistím že paní doktorka Kalová tam není, automaticky jedu do Brna do dětské, možná že když je to tu napsané tolikrát,měla by se paní dr Stejskalová zamyslet.
S paní doktorkou i její milou sestrou jsem velmi spokojena. Mám dvě děti a můžu říct, že vždy když nastal nějaký problém s jejich zdravím, vyšli nám obě dámy, jak doktorka tak sestřička vstříc s léčbou. Nikdy jsme dlouho nečekali a jakmile byla nutná žádanka na vyšetření ke specialistovi ochotně jsme ji dostali. Souhlasím s názorem, že jít k doktorce Stejskalové a její sestře je tragédie.
jitka sustrova
Paní doktorka je velice hodná,pečlivá,má krásný přístup k dětem a s námi rodiči jedná velice hezky a všechno v klidu vysvětlí,což se nedá říct o paní doktorce Stejskalové, která ji v případě nepřítomnosti zastupuje.Tam raději už vůbec nechodíme,protože takový přístup vůbec neodpovídá dětské lékařce.
jannet
Perfektní lékařka,milá a pečlivá.Spíše mám v Blansku negativní zkušenosti s lékařkou ke které jsme musely s dcerou jít,když p. doktorka Kalová byla nemocná! Byla jsem u dvou na ošetření a opravdu jsem moc ráda že patřím k ní!!!
Je to nejlepší lékařka jakou jsem kdy poznala. Je mi líto, že teď od ní budu muset odejít, poněvadž mi bude v srpnu 19. Nejradši bych u ni zustala. Není to jen výborna lékařka, ale i clovek. Velmi mila je i sestricka. Muzu jen doporucit!!!
no nevím, ale my jsme od ní před asi 12 lety odešli a přeregistrovali jsme se k jiné lékařce. Za 3 roky, co jsme k ní chodili (vzhledem k tomu, že byla naše spádová lékařka), nevzala dětem ani jednou krev, a to i přes to, že byly hodně nemocné (a poměrně často hospitalizované), její prohlížení spočívalo v tom, že třikrát poslechla zezadu a dvakrát zepředu, ale vrchol byl, když odmítla přijet k tříletému synovi, který měl v té době zápal plic s vysokými teplotami a ordinovala antibiotika (ptala se, zda náhodou doma nějaká nemáme od minule) po telefonu, aniž by ho vyšetřila.